کد خبر: ۱۲۶۶۰۰
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۴

۱۰۰ تابلوی نقاشی پرتره از شهدا به نمایش در می‌آید(اخبار ادبی و هنری)

۱۰۰ تابلوی نقاشی پرتره از شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافع حرم، در نمایشگاهی با عنوان «آینه‌های بی‌زنگار» از امروز در حوزه هنری به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرنگار کیهان، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری روز گذشته در نشست خبری نمایشگاه «آینه‌های بی زنگار» گفت: یکی از اهداف حوزه هنری ادای دین به شهداست که این نمایشگاه نیز با توجه به این هدف، امروز با حضور 15 خانواده شهید افتتاح می‌شود. وی تصریح کرد: سال آینده و به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز روی این موضوع تمرکز و تأکید خواهیم داشت و جشنواره بزرگ هنرهای تجسمی مقاومت را برگزار خواهیم کرد.
شجاعی درباره نمایشگاه «آینه‌های بی‌زنگار» توضیح داد. در این نمایشگاه 100 تابلوی نقاشی پرتره از شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم به نمایش درخواهد آمد. البته نقاشی برخی از شهدای غیرایرانی مثل شهید عماد مغنیه نیز به نمایش درمی‌آید. تصویر شهید همدانی هم به عنوان پوستر این نمایشگاه انتخاب شده است.
وی افزود: به دلیل استقبال هنرمندان و وسعت کارها، به این نتیجه رسیدیم که نمایشگاه را دو بخش کنیم؛ امروز بخش اول نمایشگاه شامل «طراحی و نقاشی» افتتاح می‌شود و بخش دوم شامل «تصویرسازی» سال بعد برگزار خواهد شد. ما نگاه جدی به تصویرگری و تصویرسازی داریم و سال آینده ان‌شاءالله کتاب سال تصویرگری (تصویرسازی) با رویکرد دینی را چاپ می‌کنیم. امسال هم کتاب سال گرافیک مذهبی را تهیه کردیم که هفته آینده از زیر چاپ بیرون می‌آید.
مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، هنرمندان حاضر در این نمایشگاه را بدین شرح معرفی کرد: مصطفی گودرزی، سیدحمید شریفی، حسن روح‌الامین، محمدرضا دوست‌محمدی، عباس گنجی، محمود آزادنیا، یعقوب عمامه‌پیچ، حسن جعفری، علی ذاکری، جلال صابری، محمد اسدی، حسین براتی، میکائیل براتی، فریبا منوچهری، محمدعلی نادری، حسین یوزباشی، محمد اسدی جوزانی، رقیه پهلوانی، طیبه توسلی، مرتضی شهریاری و فراز شانیار. شجاعی طباطبایی ادامه داد: چهار اثر رنگ روغن در ابعاد بزرگ داریم که شامل پرتره‌های شهید همت (اثر مصطفی گودرزی)، شهید متوسلیان (اثر حسن روح‌الامین)، شهید باکری (اثر محمود آزادنیا) و شهید زین‌الدین است که این آثار را از روایت فتح امانت گرفتیم.گفتنی است، نمایشگاه آینه‌های بی‌زنگار امروز دوشنبه ساعت 14 افتتاح می‌شود و تا 14 اسفند از ساعت 9 تا 18 برپا خواهد بود.