کد خبر: ۱۲۶۳۲۵
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۷

آغاز ساخت ۵۴ پروژه عمرانی روستایی بوشهر با مشارکت استانداری و سپاه‌پاسداران



  معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: عملیات اجرایی ۵۴ پروژه محرومیت‌زدایی روستایی با مشارکت استانداری و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان بوشهر همزمان در روستاهای دهستان‌ بوالخیرتنگستان، کبگان دشتی و دهرود دشتستان آغاز شد.
سیدمحمدحسن باستی در آغاز عملیات ساخت پروژه‌های روستاهای دهستان‌ بوالخیر تنگستان با ‌اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در روستاهای یاد شده خاطر نشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه 50 درصد اعتبارات از سوی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه و 50 درصد مابقی از سوی استانداری بوشهر تامین می‌شود.
وی با ‌اشاره به اینکه این پروژه‌ها در مدت یکسال تکمیل می‌شود افزود: پروژه محرومیت‌زدایی روستاهای بوالخیر تنگستان با اعتبار 35 میلیارد ریال اجرایی شده که پیش‌بینی می‌شود در دهه فجر سال آینده تکمیل و افتتاح شود.
باستی، بیان کرد: این پروژه‌‌ها در حوزه بندری، دریایی، تکمیل اسکله پهلوگیر، راهسازی، بهداشت و درمان و عمران روستایی است.