کد خبر: ۱۲۵۰۶۹
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۲
انتقاد رئیس و عضو سابق شورای شهر تهران از طرح ترافیک جدید

چمران: شهرداری تهران در طرح ترافیک جدید فقط به‌دنبال کسب درآمد است

رئیس سابق شورای شهر تهران گفت: طرح ترافیک جدید شهرداری تهران قطعاً باعث افزایش آلودگی هوا خواهد شد و این در حالی است که شهرداری در این طرح تنها به‌دنبال افزایش درآمد است.



مهدی چمران با اشاره به اجرای طرح ترافیک جدید به تسنیم گفت: این طرح ناپخته بوده و نمی‌توانند اهدافی را که مد نظر است جلب کنند.
چمران افزود: این‌گونه طرح‌ها تنها در راستای افزایش درآمد شهرداری است و این در حالی است که شورای چهارم هیچ‌گاه به‌دنبال تصویب این‌گونه طرح‌ها نبوده است.
وی با اشاره به اینکه طرح‌ ترافیک جدید باعث آلودگی هوا و ترافیک در سطح شهر خواهد شد، ادامه داد: متأسفانه این طرح در حالی به‌تصویب رسیده است که مسئولان شهری عنوان کرده‌اند که مطالعات لازم را انجام داده‌اند.
رئیس سابق شورای شهر تهران بیان کرد: افزایش درآمد شهرداری از طریق طرح ترافیک اجحاف به شهروندان و خیانت به شهروندان تهرانی است و ظاهراً در این طرح شهرداری چشم‌های خود را بر شهروندان بسته است و فقط به‌دنبال کسب درآمد است.چمران اظهارداشت: طرح ترافیکی که در سال‌های گذشته انجام می‌شده اگر دارای نواقصی هم بوده اما رضایت شهروندان را در پی داشته است اما این طرح قطعاً ناراضایتی شهروندان را در پی خواهد داشت.
طرح ترافیک جدید به‌نفع سرمایه‌داران است
عضو سابق شورای شهر تهران نیز گفت: طرح ترافیک جدید ابهامات بسیاری را دارد و این در حالی است که هیچ کدام از این موارد پاسخ داده نشده است.
ابوالفضل قناعتی به تسنیم گفت: مسئولان شهری در این دوره در تشریح طرح جدید بیان می‌کنند که طرح اشاره‌شده در راستای کاهش بار ترافیک آلودگی هواست که به‌نظر می‌رسد این موارد فرافکنی است.
قناعتی افزود: در طرح اشاره‌شده قطعاً نه ترافیک و نه آلودگی کاهش می‌یابد و این طرح به‌نفع سرمایه‌داران خواهد بود، چراکه آنها مشکلی برای پرداخت سالیانه 9میلیون تومان برای طرح ندارند.
وی ادامه داد: در دوره‌های گذشته مدیریت شهری تمهیداتی را برای گروه‌های خاص با توجه به مشاغلشان اتخاذ می‌کرد که در این دوره این افراد فراموش شده‌اند.
عضو سابق شورای شهر تهران گفت تصمیم مدیریت شهری در سال آینده باعث افزایش آلودگی هوا و بار ترافیک خواهد شد و امیدواریم فرمانداری نسبت به این تصمیم مدیریت شهری واکنش نشان دهد.