توضیحات آیتالله هاشمی شاهرودی درباره سفر درمانی به آلمان
سفر به آلمان با اصرار پزشکان صورت گرفت آنجا هم سراغ پزشکان ایرانی رفتم
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پزشکان داخلی اصرار میکردند که در خارج از کشور معالجه انجام شود که من قبول نمیکردم و تأکیدم این بود که همین جا معالجه صورت گیرد.
آیتالله سیدمحمود هاشمی شاهرودی، رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران، درباره سفر به آلمان برای ادامه روند درمان، خاطرنشان کرد: بنده مدت یکسال مبتلا به مشکل در روده شده بودم که بعد از مدتها مشخص شد که غده در روده بزرگ است. بنابراین به پزشکان در مشهد و تهران مراجعه کردم.
وی گفت: بعد از این مسئله برخی از پزشکان معتقد بودند که ادامه درمان در کشور مشکل است و بنده نیز سفری به خارج از کشور انجام دادم؛ پزشکان داخلی اصرار میکردند که در خارج از کشور معالجه انجام شود که من قبول نمیکردم و تأکیدم این بود که همین جا معالجه صورت گیرد که البته با مراجعه به اطباء در مشهد و تهران معالجه انجام دادم و دو عمل جراحی نیز صورت گرفت که بعد از مدتی مشکلی در کلیه سمت چپ پدید آمد.
آیتالله هاشمی شاهرودی ادامه داد: غده دومم که بزرگ شده بود مجبور به عمل شدیم عمل سوم در بیمارستان ساسان انجام شد و همین سبب بروز اختلافاتی در بین پزشکان شد چرا که آنها معتقد بودند ادامه درمان در کشور مشکل است.
به گزارش فارس، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پس از اصرار پزشکان سفر به خارج از کشور صورت گرفت، بیان داشت: ما درخواست کردیم که پروتکل درمان نوشته و تنظیم شده و مابقی درمان در ایران انجام شود که البته همین اتفاق هم افتاد. وی با بیان اینکه پزشکان در آلمان عفونتی کشف کردند که در ایران کشف نشده بود، گفت: به گفته پزشکان اگر این مراحل در خارج از کشور طی نمیشد، عفونت به خون میرسید و راه علاجی نداشت البته ما در آلمان نیز نزد پزشکان خودمان همچون دکتر نجابت و پروفسور سمیعی رفتیم و در مرکز درمانی پروفسور سمیعی بودیم که یک بیمارستان شناخته شده در اروپا است.