کد خبر: ۱۲۲۸۷۹
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۰
گزارش خبری

چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور


ایرج نظافتی
حضرت آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی رحمت‌الله علیه - که در آستانه پنجمین سالگرد عروج ملکوتیشان هستیم- در یکی از دروس اخلاق شان می‌فرمودند: (قریب به مضمون ) فرد دروغگو خود بهتر از هر کسی واقف بر دروغگویی خود است اما چون شما پی به دروغگویی او برده‌اید ناراحت است و از دست شما عصبانی است!
و این حکایت این روزهای دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی و در راس آن شیطان بزرگ آمریکای جنایت کار است که به خوبی واقف‌اند علیه نظام اسلامی ایران در حال دروغ‌بافی هستند اما چون می‌دانند که نه تنها ما، بلکه اغلب جامعه جهانی نیز پی به دروغگویی آنها علیه جمهوری اسلامی برده‌اند از دست ما به شدت عصبانی هستند، تا جایی که اغتشاشات اخیر عده‌ای اندک در برخی شهرستان‌ها را می‌خواستند به مسئله مهمی تبدیل کنند و آن را به سازمان ملل بکشانند اما این اقدام نماینده آمریکا در سازمان ملل به حدی مضحک بود که سخنگوی وزارت خارجه مسکو در پیامی طعنه‌آمیز خطاب به نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل که خواستار تشکیل جلسه فوری سازمان ملل درباره تحولات اخیر ایران شد، گفت که واشنگتن هم مطالب زیادی درباره نقض حقوق‌بشر خود برای گفتن به جهان دارد!
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با‌اشاره به سخنرانی اخیر هیلی گفت:به عنوان مثال، نیکی هیلی می‌تواند تجربه آمریکا درخصوص پراکنده کردن اعتراضات را به‌اشتراک بگذارد و به ما جزئیات چگونگی دستگیری گسترده و سرکوب جنبش معترضان «اشغال وال استریت» را بگوید و بگوید چطور اعتراضات فرگوسن سرکوب شد!
و اما ظهر چهارشنبه هفته گذشته وقتی فرمانده کل سپاه از پایان فتنه 96 خبر داد رسانه‌های غربی یکی پس از دیگری و به ناچار به بازتاب حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی سراسری در دفاع از حاکمیت جمهوری اسلامی پرداختند.
خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت، بعد از چند روز اعتراض در ایران، هزاران نفر از مردم ایران در شهرهای مختلف روز چهارشنبه در حمایت از نظام راهپیمایی برگزار کردند.
روزنامه انگلیسی اکسپرس هم ضمن‌اشاره به این واقعیت نوشت، مردم ایران در این راهپیماییِ ده‌ها هزار نفری، با در دست داشتن عکس رهبرشان، پلاکاردهایی حمل می‌کردند که بر روی آن نوشته شده بود «مرگ بر فتنه‌گران.»
همچنین شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشت، مردم ایران در حمایت از نظام و در مخالفت با اعتراضات اخیر، روز چهارشنبه در سراسر این کشور راهپیمایی کردند.
و همه این ماجراها یادآور تیتر و مطلب معروف روزنامه usa today آمریکا درباره ایران اسلامی است که نوشت : بزرگ‌ترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک «ابر حریف» به نام آیت‌الله خامنه‌ای است که نقشه راه را می‌شناسد و مردم به او اعتماد آمیخته به اعتقاد دارند.
ما نیز بر اساس آموزه‌های دینی خود آموخته‌ایم تا وقتی که سایه ولی‌فقیه، نایب امام عصر ارواحنافداه بر سر این مُلک است از هیچ حادثه‌ای واهمه‌ای نداریم، چرا که کشتی‌بان انقلاب هوشیار و بیدار است و به قول حافظ شیرازی: چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور!