کد خبر: ۱۲۲۷۵۸
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۹

مرگ 48 مسافر در پیچ شیطان!



پلیس پرو اعلام کرد ۴8 نفر از مسافران یک اتوبوس که به سمت پایتخت این کشور در حال حرکت بودند، بر اثر سقوط آن از یک دره جان باختند.
به گزارش گاردین، پلیس و ماموران آتش‌نشانی پرو اعلام کردند دست‌کم 48 نفر از مسافران این اتوبوس در پی سقوط از صخره، جانشان را از دست دادند. جاده‌ای که این اتوبوس از آن سقوط کرده بسیار باریک و همیشه پوشیده از مه است، به همین دلیل به «پیچ شیطان» معروف است.
این اتوبوس که حامل 57 مسافر به مقصد پایتخت پرو بود، پس از برخورد به یک تراکتور از سراشیبی جاده به سمت ساحل سنگی پایین صخره سقوط کرد و اتوبوس در کنار ساحل واژگون شد.
هیچ جاده مستقیمی به این بخش ساحل وجود ندارد و گروه‌های امدادی به سختی توانستند پنج نفر از مسافران را که زنده بودند، نجات و به نزدیکترین بیمارستان انتقال دهند.
وقوع حادثه‌های رانندگی این چنینی در پرو معمول شده است. به طوری که در سال 2016 تعداد کشته‎های این نوع حوادث به بیش از 2600 نفر رسید. گفته می‌شود تعداد زیادی از مسافران در حال بازگشت از تعطیلات سال نو بودند.
احتمال دارد شمار قربانیان این سانحه جاده‌ای افزایش یابد.