kayhan.ir

کد خبر: ۱۲۰۹۰۸
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰

انتقاد شدید چهار سینماگر از عملکرد سازمان سینمایی دولت(اخبار ادبی و هنری)

چهار سینماگر در برنامه اینترنتی «فار 30نما» نسبت به عملکرد سازمان سینمایی انتقادات شدیدی را وارد کردند.



ابراهیم اصغری تهیه‌کننده اظهار داشت: عدم نظارت وزارت ارشاد باعث شده است که سینما به امر اقتصادی تبدیل شود. مدیران فرهنگی نمی‌توانند به طور مستقیم به فیلمساز بگویند که فیلم ارزشی یا فرهنگی نساز، برای همین کاری می‌کنند که فیلمساز ارزشی به سراغ فیلم ارزشی نرود، به طور مثال؛ برای فیلم ‌اشنوگل ساعت 12 در سینما اکران می‌دهند و این ساعت اصلاً ساعت مناسبی برای اکران فیلم نیست. زمانی که در غرب کشور زلزله‌ای رخ داد، مسئولان دولتی نتوانستند به وظیفه خود بپردازند و مردم وارد عمل شدند و اگر مسئولان فرهنگی نمی‌توانند مشکل سینما را حل کنند، سینما را به مردم واگذار کنند، شاید اگر مردم مسئولیت را به دست گیرند، با آزمون و خطا به مدیریت مطلوب برسند.
داریوش بابائیان تهیه‌کننده و توزیع‌کننده سینما گفت: در حال حاضر سینما در وضعیت بحرانی به سر می‌برد، به دلیل آنکه هر آنچه به سازمان سینمایی توصیه می‌کنیم گوش نمی‌دهد. در حال حاضر ظرفیت تولید سینما بالا رفته است،‌ به همین دلیل اولویت‌ها و آدم‌ها فراموش می‌شوند. سازمان سینمایی در سوختن فیلم‌ها مقصر اصلی است، به دلیل آنکه نظارت درستی صورت نمی‌گیرد. اگر اکران فیلم در شش ماه اول سال مرتب باشد، به تبع آن در شش ماهه دوم نیز اکران فیلم‌ها مرتب می‌شود و چون این توازن برقرار نمی‌شود، ما با محدودیت روبه‌رو می‌شویم.
محمد حمزه‌ای کارگردان سینما هم گفت: در حوزه سینما سیاست‌گذاری درستی اعمال نمی‌شود، به همین دلیل تولیدات، فصلی می‌شود؛ یک دوره فیلم‌ها تلخ و سیاه و اجتماعی است و در دوره‌ای دیگر، فیلم‌ها طنز می‌شود.
پیمان جعفری تهیه‌کننده «انزوا» از دیگر شرکت‌کنندگان این نشست بود که گفت: من با خودم دچار تضاد شده‌ام و تضاد من این است که ‌اشتباه کردم فیلم باشرف ساختم، فیلم خوب و فرهنگی ساختم، باید از خودم فرار کنم.