نامه اعتراضی رئیس بسیج جامعه زنان به ابتکار
شأن انسانی زن به بهانه جلب مشتری در نمایشگاه خودرو نادیده انگاشته شد
رئیسبسیج جامعه زنان کشور، در واکنش به استفاده ابزاری از زنان در نمایشگاه خودرو، طی نامهای به معاون ریاست جمهور در امور زنان از وی خواست با رفتارهای هنجارشکنانه و مغایر با شئون انسانی در سطح دستگاهها و وزارتخانههای دولتی برخورد کند.
به گزارش فارس، در بخشهایی از نامه مینو اصلانی به معصومه ابتکار، آمده است:
«بیتردید بر هیچ خردمندی پوشیده نیست که کرامت انسانی زن بسی والاتر از آن است که ابزاری برای سود بیشتر در تجارت کالا قرار گیرد این همان تحفهای است که غرب به بهانه آزادی زن به جهان عرضه کرد و راه را برای سودجویان استثمارگر در به بردگی گرفتن جسم او هموار نمود.
استفاده از زن در جایی که کرامت و شأن انسانی او مورد اهانت قرار میگیرد، تنفر هر انسان شرافتمند و آزاد اندیش را اگر چه مسلمان نیز نباشد برمی انگیزد چگونه است که در کشوری مسلمان این قبیل رفتارها با زنان، با سکوت همراه میشود؟! در حالی که داعیه دفاع از حقوق زن نیز از رسانهها و بلندگوهایی شنیده میشود.
امروز که به یمن الطاف الهی و توجهات حضرت بقیهالله الاعظم(اروحنا له الفداء) نظام مقدس جمهوری اسلامی در اوج صلابت و اقتدار است حضور زن مسلمان تراز اسلامی شاخص قضاوت اندیشمندان در حقیقت متعالی نمای انقلاب است، زیبنده نیست عدهای سودجو این نمای زیبا را با تحقیر زن مسلمان دستخوش اغراض اقتصادی و بعضاً سیاسی خود نمایند که این امر ثمری جزء تحقیر زن مسلمان و ابزاری نگریستن به او به دنبال ندارد.
متاسفانه در سالهای اخیر در موسسات دولتی و غیردولتی بیتوجهیهای فاحشی نسبت به این مهم صورت گرفته است و شاهد رفتارهای نامتعارف و مغایر با ارزشهای دینی و انقلابی از سوی مؤسسات مذکور بودهایم.
از جمله مصادیق بارز این موضوع برگزاری نمایشگاه خودرو در روزهای اخیر است که متاسفانه شأن و جایگاه والای انسانی زن در آن نادیده انگاشته شده است و به بهانه جلب مشتری او را همچون کالایی بزک کرده در کنار کالاهای دیگر به نمایش گذاشته است.
این قبیل رفتارهای هنجارشکنانه، آسیبهای جبران ناپذیر برای این دسته از زنان در پی داشته و نقش و جایگاه متعالی زن را در ساحتهای مختلف به چالش میکشاند و معالاسف سکوت معنادار دستگاههای متولی زنان در این خصوص تامل برانگیز است و جای دارد از آنان پرسیده شود که آیا این عمل خود مصداق بارز خشونت علیه زنان نیست؟!
در این راستا از دستگاهها و مراکز متولی زنان از جمله معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری که عهدهدار صیانت از جایگاه والا و متعالی میباشد انتظار میرود در این زمینه اقدامات شایستهای را به منظور برخورد با این قبیل رفتارهای هنجارشکنانه و مغایر با شئون انسانی خصوصاً در سطح دستگاهها و وزارتخانههای دولتی اتخاذ نماید تا اینگونه صحنههای آزاردهنده و اهانتآمیز با ساحت مقدس و با کرامت زن مسلمان تکرار نشده و به حول و قوه الهی شاهد شکوفایی و تحقق نقش والا و بیبدیل او به عنوان الگوی سوم زن در جهان باشیم.»
گفتنی است، حضور زنان با پوشش و ظاهری مغایر با ارزشهای اسلامی در نمایشگاه خودرو در روزهای اخیر موجب اعتراض مردم مسلمان و دانشجویان و... در سطح جامعه و فضای مجازی شده است.