کد خبر: ۱۱۸۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۴

مرکل ایران را به بازگشت تحریم‌ها تهدید کرد

صدراعظم آلمان با وجود حمایت از ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت: تحریم‌‌ها همچنان جزو گزینه‌‌های مد نظر برای مقابله با تهران هستند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، ایران را به تحریم مجدد در صورت عدم پایبندی به تعهدات مذکور در توافق ژنو، تهدید کرد.
مرکل که در اتاق بازرگانی آمریکا در واشنگتن صحبت می‌کرد، گفت: «اگر ایران به تعهدات خود عمل نکند، یا آن‌ها را به حد کافی اجرایی نکند، ما آماده خواهیم بود تا تعلیق محدودی که در تحریم‌‌ها ایجاد شده را بازگردانیم.»
با این وجود مرکل تصریح کرد که مذاکرات ‌هسته‌ای باید همچنان ادامه یابد و گفت: «اما پیش از هر چیز ما باید به مذاکرات شانسی بدهیم.»
صبح جمعه هم یک مقام ارشد کاخ سفید به روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» گفته بود در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای با ایران، واشنگتن گزینه‌‌های متعددی دارد که آن‌ها را بررسی خواهد کرد.
ایران وگروه موسوم به 5+1 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روز 23 اردیبهشت  چهارمین روز از مذاکرات جامع هسته‌ای را در شهر وین برگزار می‌کنند. طرفین اعلام کرده‌اند که از این دور بررسی پیش‌نویس توافق نهایی، آغاز می‌شود.