مادر تحریمها را استتار کن پاسارگاد و سپنتا را بچسب!(خبر ویژه)
شبکه دولتی انگلیس از شگرد نارنجک دودزای نشریات مدعی اصلاحطلبی در انحراف اذهان نسبت به دشمنیهای آمریکا و غرب استقبال کرد.
به گزارش مشرق، 2 روز دیگر (۹ آبان) قانون کاتسا (سیاه چاله تحریم) اجرایی میشود. این تحریمها به حدی گسترده و دارای پوشش چندگانه است که کارشناسان آن را مادر همه تحریمها میخوانند و از آن با عنوان «بی سابقه ترین طرح تحریمی علیه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی» نام می برند. این قانون بازگشت تمام تحریمهایی که در سالهای ٩٠ و ٩١ وضع شده بود را کاملا ممکن میکند و حتی امکان وضع تحریم علیه سایر بخش های اقتصادی دولت ایران را هم فراهم میکند. بر همین اساس در روزهای گذشته در هفتمین گزارش وزارت امورخارجه درخصوص روند اجرای برجام، تصریح شد که «احتمال بازگشت تحریمهای هستهای وجود دارد».
علاوه بر موضوع مهم اجرای مادر تحریم ها، مشکلات معیشتی مردم و مسئله بسیار مهم بیکاری جوانان نیز به دغدغه جدی بسیاری از خانوادهها تبدیل شده است. همچنین علیرغم جنجال گسترده روزنامه های اصلاح طلب و توهین وزیر نفت به منتقدان، شرکت بدسابقه توتال نیز دبّه کرده است. علاوه بر این، اکنون حدود ۱۰۰ روز از آغاز به کار دولت دوازدهم سپری شده و موعد پاسخگویی دولت درخصوص وعده ها فرا رسیده است. اهمیت این موضوعات موجب شده است تا صدای سوت خمپاره و تیر و ترقه، کل فضای رسانهای اصلاحطلبان را فرا بگیرد.
کافی است به تیترهای صفحه اول روزنامههای اصلاح طلب دقت کنید. تیترهایی همچون «کوروش؛فرصت یا تهدید»، «حواشی سپنتا ادامه دارد»، «کوروش بهانه است یا اندوخته؟»، «فاز تازه قضیه نیکنام»، «زنبیل در دست گرفتن هیچ توجیه عقلی ندارد» و...
نکته قابل تأمل اینجاست که این رویکرد رسانههای اصلاحطلب، موجب ذوق زدگی رسانه روباه پیر شد. در همین رابطه بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت:
«اکثر روزنامههای امروز صبح تهران، یکشنبه ۷ آبان از روز کوروش و بسته شدن راه های منتهی به پاسارگاد نوشتهاند و همزمان با انتقاد از تصمیم شورای نگهبان برای لغو عضویت یک نماینده زرتشتی در شورای شهر یزد، تغییر بندی از سرودهای نظامی و تبدیل سربازان ایران به سربازان اسلام خبر داده و از زبان های مختلف با آن ها مخالفت کرده و مخالفت پیوستگی ملی خواندهاند».
برخی از رخدادها، خبرها و جنجالها نقش بمب صوتی و نارنجک دودزا را بازی میکنند و هدف نهایی که دشمنان بیرونی و یا دنبالههای داخلی آنها برای اینگونه رخدادها و جنجالها تعریف کردهاند، انحراف افکارعمومی از مسائل اصلی و سرگرم کردن آنان به مسائل حاشیهای است.