شکر دوست سرطان!
محققان دانشگاه هلند میگویند نه تنها مصرف قند و شکر موجب رشد و پیشرفت سلولهای سرطانی میشود، بلکه روند درمان را هم سختتر میکند.
محققان دانشگاه هلند در تازهترین مطالعات خود دریافتند، نه تنها مصرف قند و شکر موجب رشد و پیشرفت سلولهای سرطانی میشود، بلکه روند درمان را هم سختتر میکند و در واقع مصرف آنها موجب تهاجمیتر شدن سلولهای سرطانی میشود.
نتایج تازهترین تحقیقات نشان میدهد، بین مصرف شکر و تهاجمیتر شدن سلولهای سرطانی ارتباط مستقیم وجود دارد و هرچه مصرف شکر بیشتر باشد، درمان بیماری سرطان سختتر میشود.
در این تحقیقات مشخص شد فروکتوز، یک ملکول ساده قند که در شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد، پروتئین و اسید چربهای بدن را که با رشد سرطانی در ارتباط هستند، افزایش میدهد.
به گفته پژوهشگران، کاهش مصرف قند در بیماران سرطانی، شانس درمان آنها را افزایش میدهد، اما مهمترین مسئله در پیشگیری از سرطان ثابت نگهداشتن وزن متعادل است.
در حال حاضر یک مطالعه 9 ساله نشان داده است که چگونه شکر، سرطان را در «چرخه وحشیانه» دخالت میدهد و باعث میشود که سلولهای سرطانی تهاجمیتر و سختتر درمان شوند.
به گفته یک متخصص زیستشناسی مولکولی در دانشگاه هلند، تحقیقات نشان میدهد مصرف بیش از حد قند موجب تحرک حیرتآور سلولهای سرطانی میشود.
محققان دانشگاه هلند در تازهترین مطالعات خود دریافتند، شکر به طور طبیعی با ژن «ras» که برای زنده ماندن و فعالیت سلولهای سرطانی ضروری است، ارتباط دارد.