نماینده خرمآباد:
خدمات تشریفات فرودگاه امام(ره) را 40 ساله و با قیمتی نازل به یک شرکت سپردهاند
عضو کمیته تحقیق و تفحص از شرکت فرودگاههای کشور گفت: در حوزه خدمات تشریفات CIP فرودگاه بینالمللی امام، قراردادی به مدت 40 سال به قیمتی بسیار نازل با یک شرکت بسته شده است.
محمدرضا ملکشاهی، نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، با اشاره به در دستور بودن تحقیق و تفحص از شرکت فرودگاههای کشور، اظهار داشت: متقاضیان تحقیق و تفحص مُصِر هستند که مسئولین فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و شخص وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران حضور یافته و نسبت به دغدغههای موجود درباره این فرودگاه پاسخ دهند.
وی با بیان اینکه فرودگاه امام بهواسطه اینکه مبدأ ورود مسافران خارجی به کشور است، نوعی پیشانی کشور محسوب میشود، خاطرنشان کرد: از جمله محورهای تحقیق و تفحص از شرکت فرودگاههای کشور، موضوع قراردادهای عقد شده در فرودگاه امام است.
ملکشاهی گفت: بهعنوان مثال، قراردادی در حوزه CIP این فرودگاه به مدت 40 سال با یک شرکت داخلی با قیمتی بسیار نازل بسته شده است که این قرارداد، زیر سؤال است.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس با تاکید بر اینکه این قرارداد میتوانست بخشی از اعتبار مورد نیاز فرودگاه را تامین کند، بیان داشت: امروز وقتی از مسئولان فرودگاه امام و وزارت راه درباره علت عدم توسعه یافتن این فرودگاه میپرسیم، پاسخ میدهند که اعتبار و بودجه نداریم، اما از آن طرف قراردادهایی را که میتواند به تامین اعتبارات برای فرودگاه کمک کند، تقریبا مجانی بستهاند آن هم به مدت طولانی.
وی با اشاره به اینکه نظارت مجلس بر امور اجرایی کشور بسیار ضعیف است، اظهار داشت: بسیاری از تخلفات در کشور که اعتماد را از مردم سلب کرده است، ناشی از همین عدم نظارت مجلس است.
ملکشاهی تأکید کرد: بهجای اینکه مجلس هر روز مشغول قانونگذاری باشد، باید یک هفته به نظارت و یک هفته به تقنین بپردازد؛ به علاوه باید مسیری صحیحتر برای امر نظارتی مجلس تدارک دید.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس گفت: متاسفانه شرایط امروز به گونهای است که وزرا ابدا اهمیتی به نظارت مجلس نمیدهند.
ملکشاهی با تاکید و لزوم اصلاح آییننامه داخلی مجلس با هدف تقویت بعد نظارتی مجلس، تصریح کرد: اگر مجلس اختیارات بیشتری جهت نظارت داشته باشد و بتواند آن را اِعمال کند، میزان تخلفات دستگاههای اجرایی به میزان چشمگیری کاهش مییابد.