کد خبر: ۱۱۴۷۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۶

آغاز رزمایش پیونگ‌یانگ در نزدیکی مرزهای کره‌جنوبی

بعد از سفر باراک اوباما به کره ‌جنوبی و اظهارات مداخله‌جویانه وی، کره ‌شمالی در یک رزمایش موشکی، چندین خمپاره به سمت مرزهای کره‌جنوبی شلیک کرد.

 کره ‌شمالی دیروز با ارسال نمابری به نیروی دریایی کره‌جنوبی، برگزاری رزمایش موشکی خود را اعلام کرد.
در این رزمایش کره ‌شمالی به صورت آزمایشی چندین خمپاره به دو منطقه نزدیک به مرز این کشور با کره‌ جنوبی شلیک کرد. وزارت دفاع کره‌ جنوبی این خبر را تایید کرده است.
 کره ‌جنوبی در واکنش به این رزمایش اعلام کرد که حتی اگر یک خمپاره به خاکش اصابت کند واکنشی شدید به پیونگ‌یانگ نشان خواهد داد.
سخنگوی وزارت دفاع کره ‌جنوبی اعلام کرد که ارتش‌ ما کاملا آماده است.
خبرگزاری یونهاپ گزارش داد جنگنده‌های کره ‌جنوبی در حال گشت‌زنی در مناطق مرزی هستند.
پس از هشدار اوباما به پیونگ‌یانگ درباره قدرت نظامی آمریکا، کیم جونگ اون رهبر کره ‌شمالی از ارتش کره خواسته بود تا به اندازه‌ای پیشرفت کند تا در صورت برخورد نظامی با آمریکا  پیروز شود. تور آسیایی اوباما به شرق آسیا باعث افزایش تنش‌ها در این منطقه شده است. کره‌ شمالی در ماه مارس نیز 500 خمپاره به نزدیکی خط مرزی این کشور با کره‌ جنوبی شلیک کرده بود که سئول نیز به این اقدام پاسخ داد.