رئیس سازمان چای کشور خبر داد
خرید 92 تن چای از چایکارانگیلان و مازندران
رئيس سازمان چای کشور از خرید بالغ بر92 تن برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خبر داد.
علی محرر در گفتوگو با خبرنگار فارس در لاهیجان با اشاره به وضعیت خرید برگ سبز چای از چایکاران شمال اظهار کرد: از چهارم اردیبهشت جاری تاکنون مقدار بیش از 92 تن برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 105 کارخانه چایسازی با سازمان چای قرارداد بستهاند، تصریح کرد: این تعداد قرارداد به زودی به 150 کارخانه افزایش مییابد.
رئیس سازمان چای کشور برگ سبز چایهای خریداری شده را با کیفیت خواند و گفت: تاکنون این برگهای خریداری شده 100 درصد درجه یک بوده است.
وی نرخ تضمینی خرید برگ سبز چای درجه یک را یک هزار و 800 تومان و درجه دو را یک هزار تومان اعلام کرد و یادآور شد: گیلان و مازندران 32 هزار هکتار باغ چای دارند.
محرر بیش از 90 درصد تولید چای را در گیلان عنوان کرد و متذکر شد: از چایکاران شمالی میخواهیم برگ سبز با کیفیت را برداشت کنند تا کارخانهدار نیز چای خشک با کیفیت تولید کند.