kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۳۷۰۷
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۸
در اجرای طرح برخورد با خریداران اموال سرقتی

30 واحد صنفی خرید و فروش لوازم سرقتی خودرو در پایتخت پلمب شد

رئیس‌پلیس آگاهی پایتخت در جمع‌بندی نهایی طرح برخورد با خریداران اموال سرقتی از پلمب 30 واحد صنفی دارای اموال مشکوک و سرقتی خبر داد.



به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار عباسعلی محمدیان دیروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در طرح کنترل صنوف مرتبط با خرید و فروش اموال مسروقه مأموران پلیس آگاهی بیش از 900 واحد صنفی را مورد کنترل قرار‌دادند.
محمدیان افزود: هدف از کنترل این واحدهای صنفی، نظارت در خصوص وجود اموال سرقتی و انتقال آن بوده است.
وی با تشکر از همکاری تعدادی از اتحادیه‌های مرتبط با قطعات خودرو که بازرسان آن، نظارت‌های لازم را انجام داده بودند، اعلام کرد: در این طرح از 30 واحد صنفی دارای اموال مشکوک و سرقتی، یک‌ هزار حلقه لاستیک، 100 باطری و 200 کامپیوتر خودرو و تعدادی لپ تاپ کشف و با حکم قضائی و حضور پلیس امنیت این 30 واحد صنفی پلمب شد.
رئیس‌پلیس آگاهی پایتخت با ‌اشاره به اینکه به 70 واحد صنفی اخطار پلمب داده شد، گفت: این واحدها دارای اموال مشکوک به سرقت بودند یا اموال را در دفاترشان ثبت نکرده و برخی از آنها نیز پروانه کسبشان دارای‌اشکال بود که 15 روز به آنها فرصت داده شد.
محمدیان با‌اشاره به دستگیری 30 نفر ‌در این طرح، افزود: دو نفر به همراه 10 تن پوشاک قاچاق دستگیر شده‌اند که این محموله در ادامه کشف 80 تن پوشاک قاچاق بوده و طبق اقرار افراد دستگیر شده، مالک این اموال نیز همان مالک 80 تن پوشاک قاچاق است که بیش از 12 هزار ثوب لباس را از مرزهای جنوبی کشور وارد و در انبارهای جنوب و شرق تهران جاسازی کرده بودند.
وی با‌اشاره به دستگیری 74 سارق در اجرای این طرح، گفت: زورگیران، سارقان داخل خودرو و لوازم داخلی آن از جمله دستگیرشدگان این طرح هستند که در بین این متهمان، 10 نفر محکومان متواری سرقت نیز بوده‌اند.
این مقام ارشد پلیس پایتخت با‌اشاره به دستگیری اعضای یک باند سرقت خودرو، گفت: در یکی از محله‌های شناسایی‌شده افرادی که کارشان سندنمره بود دستگیر شدند و از آنها پنج خودروی سرقتی کشف و همچنین اصالت 25 خودرو که این افراد با خودروهای تصادفی تغییر داده‌ بودند تشخیص داده شد.
سردار محمدیان از دستگیری باند سه نفره‌ای که به صورت مسلحانه و با ظاهر و تجهیزات مأموران اقدام به سرقت می‌کردند خبر داد و گفت: این افراد در یکی از استان‌های کشور به یکی از اماکن متبرکه دستبرد زده و متولی آن را ربوده و دست و پا بسته در مکانی رها کرده بودند که محل اختفای آنها نیز در تهران شناسایی و در طرح ضربتی پلیس دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: این افراد قصد سرقت از یک طلافروشی را داشتند که یک نفر از آنها در هنگام دستگیری خود را از طبقه سوم ساختمان به پایین پرتاب کرد که هم‌اکنون در بیمارستان است و دو نفر دیگر نیز دستگیر شده‌اند.
کلاهبرداری با سیم کارت بدون اطلاع مالکان اصلی
رئیس‌پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین از کلاهبرداری با سیم کارت‌های تلفن همراه بدون اطلاع مالکان اصلی خبر داد.
سردار محمدیان به خبرگزاری صداوسیما‏ گفت: در بسیاری از پرونده‌های کلاهبرداری و حتی جرایم در حد جنایت به سیم کارت‌هایی برخورد می‌کنیم که در اختیار مالک اصلی نیست و افراد دیگری از آن استفاده می‌کنند.
وی افزود: از آنجایی که پرونده‌های زیادی درباره سوء استفاده از سیم کارت‌ها تشکیل شده مشخص می‌شود که برخی افراد در هنگام خرید سیم کارت اسناد هویتی خود را در اختیار فروشنده قرار‌داده اند‏ که وی نیز خیانت کرده و از این مدارک تعدادی خط اعتباری خریده در حالی که آن فرد فقط یک خط تلفن داشته است.
محمدیان با بیان اینکه در حال حاضر با هماهنگی اپراتورها تعداد زیادی از این خطوط قطع شده و پیگیری‌ها ادامه دارد، تاکید کرد: چنانچه مردم طی سال‌های گذشته سیم کارتی خریداری کرده‌اند مخصوصا از خطوط اعتباری حتما از طریق سایت اپراتور پیگیری کنند و مطمئن شوند که چه تعداد سیم کارت به نام آنها ثبت شده است، چراکه اگر هر جرم و تخلفی صورت بگیرد به سراغ مالک اصلی سیم کارت خواهند رفت.