کد خبر: ۱۱۲۳۶
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۹
وزیر نیرو:

آب مشترکان پر مصرف قطع می‌شود

وزیر نیرو با تاکید بر وجود بحران جدی کمبود آب در کشور گفت: مستندات مربوط به قطع مصارف بالا به‌ویژه مشترکان دولتی تهیه می‌شود.
به گزارش مهر، حمید چیت‌چیان در نشست شورای مدیران آب وزارت نیرو با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی صرفه‌جویی در مصرف آب باید با توجه به بحران جدی کمبود‌ آب در کشور پررنگ‌تر شود گفت: روابط عمومی‌ها باید موضوع بحران آب را ماموریت اصلی خود بدانند و حجم گسترده فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی برای مدیریت مصرف آب آغاز شود تا این موضوع به باور عمومی جامعه تبدیل شود.
وزیر نیرو اظهار داشت: مدیران آبی کشور باید بیش از هر زمان دیگر بحران آب را درک کنند و طوری عمل کنند که نشان دهد شرایط کنونی درک شده است.
وی موضوع تنش آبی شهرها و به‌ویژه شهرهای بزرگ را مسئله جدی دانست و اظهار داشت: امسال به دلیل شرایط خاص و بحرانی باید به بحث کم آبی به‌طور ویژه پرداخته شود.
به گفته وزیر نیرو، از ماه‌ها پیش کمیته‌ای با ریاست قائم‌مقام وزیر نیرو تشکیل شده و پی‌در‌پی درباره بحران آب در کشور تصمیم‌گیری‌هایی شده است.
چیت‌چیان این روزها را روزهای طلایی برای چاره‌جویی درباره بحران آب دانست و گفت: اکنون در روزهای مواجهه با موضوع پیک مصرف آب در تابستان هستیم و اگر این روزها را از دست بدهیم، ممکن است امکان جبران وجود نداشته باشد.
وی تصریح کرد: موضوع کم آبی باید هر روز به دقت پیگیری و حتی نشست‌های هفتگی رسیدگی به بحران‌آب کلانشهرها به نشست‌های روزانه تبدیل شود.
وزیر نیرو با بیان اینکه از هم‌اکنون اقدام‌های مرتبط با مدیریت مصرف باید در روابط عمومی‌ها و شرکت‌های آب و فاضلاب انجام شود گفت: اگر قرار است مدیریت فشار در پیک مصرف انجام شود، از هم‌اکنون به مردم اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی شود.
چیت‌چیان خاطرنشان کرد: در زمان کنونی، مردم متوجه شده‌اند که باید در رفتار مصرف تجدیدنظر کنند. وی با بیان اینکه جمعیت زیادی از کشور را افراد متدین و متعهد تشکیل می‌دهند گفت: با استفاده از مراجع، ائمه جماعت، ائمه جمعه، متخصصان علوم اجتماعی، استادان دانشگاه، افراد روحانی، هنرمندان، بازنشستگان صنعت آب و برق و متخصصان و طرح پرسش‌های دقیق و تاثیرگذار از آنان می‌توان فرهنگ مصرف را تغییر داد.
وی بر لزوم تشکیل و تقویت گروه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: این گروه‌ها نه به عنوان دولت بلکه به عنوان گروه‌هایی از مردم کار را دنبال کنند. وزیر نیرو افزود: گزارشی از وضعیت آب کلانشهرها برای کمیسیون ویژه دولت، کمیسیون ویژه کلانشهرها و شورای عالی شهرسازی آماده شود تا نشست‌هایی به موضوع آب اختصاص یابد.