کد خبر: ۱۱۱۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۳
شیخ عیسی قاسم:

اخراج نماینده آیت‌الله سیستانی اعلان جنگ آل خلیفه علیه شیعیان است

روحانی برجسته بحرینی گفت: رژیم آل‌خلیفه با اخراج نماینده آیت‌الله سیستانی علیه مذهب شیعه رسما اعلان جنگ کرده است.
به گزارش خبرگزاری‌ها، شیخ عیسی قاسم در خطبه‌های نماز جمعه، اقدام رژیم آل خلیفه در اخراج شیخ حسین نجاتی از بحرین را محکوم کرد و گفت آل خلیفه با این اقدام علیه شیعیان رسما اعلان جنگ کرده است.
وی از مجامع بین‌المللی و سازمان ملل خواست پرونده اخراج شیخ نجاتی را پیگیری کنند.
شیخ عیسی قاسم تاکید کرد، این‌گونه اقدامات آل خلیفه جنایتی بزرگ است که با انگیزه سیاسی صورت گرفته است.
حزب‌الله لبنان نیز تبعید نماینده آیت‌الله سیستانی از بحرین را محکوم و تاکید کرد بسیاری از بحرینی‌ها در معرض خطر تبعید قرار دارند.
از سوی دیگر رئیس کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق فاش کرد که وزیر خارجه بحرین از او درخواست کرده است تا مقدمات ملاقات او با آیت‌الله سیستانی را فراهم کند اما این امر پذیرفته نشده است.
شیخ همام حمودی در پاسخ به درخواست وزیر خارجه بحرین گفته است که آل خلیفه باید پیش از هر چیز رابطه خود با ملت را بهبود ببخشد.
این در حالی است که مردم بحرین روز گذشته بار دیگر به خیابان‌ها آمدند و علیه نظام آل‌خلیفه تظاهرات کردند.
شرکت‌کنندگان در این تظاهرات شعارهای ضدحکومتی سر دادند.