روحانی: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخاری برای دولت است
رئیسجمهور تاکید کرد: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخاری برای رئیسجمهور و دولت است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی با حضور در منزل شهیدان محمدرضا، مجتبی و عباس حسینجانی با پدر، مادر و خانواده این شهیدان والامقام دفاع مقدس دیدار و گفتوگو کرد.
روحانی در این دیدار با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاریهای خانواده معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران گفت: خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بیپایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانوادههای معزز آنان هستند و میدانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمیشد.
در این دیدار پدر و مادر شهیدان حسینجانی به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و رشادتهای فرزندان شهید خود پرداختند.
شهید محمدرضا حسینجانی در سال 62 در منطقه پنجوین عراق، شهید مجتبی حسینجانی در سال 63 در منطقه فاو و شهید عباس حسینجانی در سال 65 در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
روحانی همچنین با حضور در منزل ابراهیم محمدی، آزاده و جانباز 45 درصد دفاع مقدس با خانواده وی دیدار کرد.
رئیسجمهور در این دیدار نیز از روحیه والای آزادگان کشور در دوران سخت اسارت تجلیل کرد و افزود: ایثار جانبازان و آزادگان و صبر آنان در برابر سختیها مسیر تعالی را در برابر فرزندان امروز کشور گشوده است.
روحانی تصریح کرد: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخاری برای رئیسجمهور و دولت است.
ابراهیم محمدی، آزاده و جانباز 45 درصد دفاع مقدس که در سال 59 در عملیات فتحالمبین در منطقه فکه به مقام رفع جانبازی نایل آمده و به مدت 10 سال در اردوگاه رژیمهای بعث عراق در اسارت بوده است.