کد خبر: ۱۱۰۲
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

سرقت چک با استخدام 2 خواهر

رئیس پلیس آگاهی شهرستان بینالود خراسان رضوی از دستگیری دو خواهر که چک سرقت می‌کردند خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی شهرستان بینالود خراسان رضوی از دستگیری دو خواهر که چک سرقت می‌کردند خبر داد.
سرهنگ صارمی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این خبر گفت: چندی پیش پرونده‌ای در مورد سرقت دو فقره چک به ارزش 4 میلیون تومان از شرکت تولیدی در شهرک صنعتی توس، برای رسیدگی به پلیس آگاهی دلالت داده شد.
وی با بیان این که ماموران در تحقیقات انجام شده رد پای دو بازاریاب این شرکت را در این سرقت کشف کردند، افزود: این دو خواهر 20 و 21 ساله در بازجویی‌های فنی پلیس لب به اعتراف گشوده و اعلام کردند که از غفلت حسابدار سوءاستفاده کرده و در فرصتی مناسب دو فقره چک که در وجه شرکت صادر و توسط مدیرعامل نیز امضا شده بود را از روی میز ربودند.
وی افزود: از آنجایی که چند روز تا مهلت سررسید قانونی چک باقی مانده بود این دو خواهر با توجه به شناختی که به مشتری‌های شرکت داشته‌اند خود را به عنوان نماینده شرکت معرفی و درخواست وصول زودهنگام وجه را از مشتری کرده و در این میان صاحب چک نیز که به موضوع مشکوک شده بود ضمن رد خواسته این دو خواهر، اقدام به خالی کردن حساب بانکی خود کرد و هنگامی که این دو متهم در موعد مقرر با حساب خالی مواجه شدند موضوع را به بازاریاب شرکت رقیب که طرح‌ریز اصلی این ماجرا بود اعلام کرده و این فرد نیز چک را نیم‌بها از آنها خریداری کرد.
صارمی با بیان این که این دو دختر جوان در بیان علت و انگیزه اصلی سرقت خود نام بازاریاب شرکت رقیب را به میان آوردند، گفت: این دو معترف شدند که بازاریاب شرکت رقیب با وعده و وعید کار بهتر و حقوق بیشتر آنان را فریب داده و به انجام چنین کاری ترغیب کرده است که در ادامه با همکاری بانک، بازاریاب شرکت رقیب به محض حضور در بانک به منظور برگشت زدن چک توسط پلیس دستگیر شد.