kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۹۹۰۵
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵
مدیرکل کمیته امداد استان تهران خبر داد

اجرای طرح «هر مسجد یک جهیزیه» در 500 مسجد تهران

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: هر مسجد وظیفه تأمین یک سری جهیزیه بر اساس نیاز برای نیازمندان بر عهده گرفته است که در همین جهت این طرح در تهران با 500 مسجد اجرا می‌شود.



به گزارش فارس، محسن ولیئی در گردهمایی مدیران مناطق و شهرستان‌های کمیته امداد استان تهران با‌اشاره به اینکه مردم استان بیش از پنج میلیارد و 600 میلیون تومان زکات فطره و کفاره در عید سعید فطر به پایگاه‌های کمیته امداد پرداخت کردند، گفت: این عدد نسبت به مشابه آن در سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: بیش از 6 هزار و 300 حامی طرح اکرام ایتام و محسنین فطریه و کفاره خود را به مبلغ حدود 600 میلیون تومان از طریق نرم افزار و انتخاب کد شناسه مشخص به حساب یتیم و فرزند معنوی خود واریز کردند.
ولیئی با ‌اشاره به اینکه کیفی کردن خدمات خیران و مشترکان از اولویت‌های این نهاد است، گفت: تقویت و گسترش مشارکت‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیران و در جهت رفع مشکلات نیازمندان و ایجاد بسترهای توانمندسازی آنان امری ضروری است و درآمد حاصل از مشارکت خیران زمینه خدمت اثربخش به نیازمندان و توانمندسازی خانواده‌ها را فراهم می‌کند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با ‌اشاره به بهره‌مندی از خدمات تخصصی نیروهای افتخاری، ادامه داد: چارچوبی برای حضور نیروهای افتخاری تعریف شود تا ازخدمات تخصصی خیران و حامیان برای کمک به جامعه هدف استفاده شود.
ولیئی بر ضرورت استفاده از روش‌های نوین الکترونیکی در جذب کمک‌های مردمی اشاره و تأکید کرد: با به کارگیری روش‌های الکترونیکی، شیوه‌های نوین و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید درصدد هستیم دستگیری از نیازمندان را تسهیل و تسریع بخشیم.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به سامانه پیامکی کمیته امداد برای پرداخت کمک‌های نقدی ‌اشاره و خاطرنشان کرد: شهروندان تهرانی می‌توانند با استفاده از کد # 021* 8877 * نیز نسبت به پرداخت صدقات خود اقدام کرده و در این برنامه حتی می‌توانند با انتخاب کد استان، شهرستان و منطقه محل مورد نظر برای کمک را نیز انتخاب کنند.
وی به سامانه تلفن گویای 7355‌ اشاره کرد و گفت: نیکوکاران گرامی می‌توانند از طریق این سامانه علاوه بر پرداخت انواع وجوهات شرعی مانند فطریه، کفاره و صدقه نسبت به رسیدگی به درخواست‌ها، انتقادات، پیشنهادات و ثبت‌نام در طرح اکرام ایتام و محسنین اقدام کنند، همچنین نیکوکاران تهرانی می‌توانند از طریق سامانه #724* و نرم افزار سکه به پرداخت ملت اقدام به پرداخت کمک‌های خود برای جامعه هدف این نهاد نمایند.
ولیئی در ادامه از توافق کمیته امداد استان تهران با امور مساجد در جهت اجرای طرح هر مسجد یک جهیزیه خبر داد و گفت: هر مسجد وظیفه تامین یک سری جهیزیه بر اساس نیاز برای نیازمندان بر عهده گرفته است که در همین جهت در تهران این طرح در تهران با 500 مسجد اجرایی می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: افرادی که به کمیته امداد مراجعه می‌کنند، شرایط خاصی دارند، این افراد برای رفع نیازها و مشکلات خود دست نیاز خود را دراز و آبروی خود را گرو گذاشته‌اند، به همین علت افرادی که با آنها در ارتباط هستند باید شرایط ویژه‌ای داشته باشند، یکی از این شرایط صبر و حوصله است تا کرامت نیازمندان حفظ شود.
اختصاص 146 میلیارد تومان
 به مناطق محروم و مرزی
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد از جذب اعتباری معادل ۱۴۶ میلیارد تومان برای مناطق محروم و مرزی خبر داد.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، فاطمه رهبر با بیان اینکه جامعه هدف تحت‌ پوشش این نهاد از تنوع زیادی برخوردار است، گفت: برای توانمندسازی این جامعه متنوع نیازمند به همکاری و تعامل همه حوزه‌ها به ویژه حوزه ‌اشتغال و خودکفایی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد بیشترین تعامل و همکاری با حوزه ‌اشتغال و خودکفایی این نهاد را دارد، افزود: بدنه اصلی توانمندسازی مددجویان، حوزه حمایت است که تعامل و همکاری حوزه‌ها با یکدیگر از همپوشانی‌ها جلوگیری می‌کند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: برای بهینه و اثربخش کردن خدمات در کمیته امداد، تمام آئین‌نامه‌های ارسالی به استان‌ها با هماهنگی حوزه ‌اشتغال و خودکفایی اجرا می‌شود.
رهبر همچنین اعتبارات جذب شده برای مناطق محروم و مرزی را 146 میلیارد تومان اعلام و تاکید کرد: توجه به ‌اشتغال، این مناطق باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با‌اشاره به اینکه هم اکنون یک میلیون و 610 هزار خانوار با جمعیتی بیش از سه میلیون نفر تحت حمایت کمیته امداد هستند، گفت: 61 درصد از این رقم مربوط به زنان سرپرست خانوار است.
رهبر با بیان اینکه 60 درصد از سالمندان تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: 47 درصد از این سالمندان از کار افتاده هستند که باید به آنان توجه ویژه‌ای شود.