معجزه مصرف یک قاشق سرکه سیب
آیا تا به حال چیزی درباره فواید نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز شنیدهاید؟ اگر اینگونه نیست، باید بدانید که سرکه سیب محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب میشود.
به گزارش «استپ تو هلث»، سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، سیب زمینی، نارگیل، چغندر و سیب به دست میآید.
این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگیهای آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی در سرکه است. هنگامی که مدت زمان تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه میدهد که ظاهری تیره به آن میبخشد. این نشانهای از کیفیت بالاتر محصول بوده و وضعیت ایدهآل برای مصرف سرکه سیب محسوب میشود.
با این وجود، سرکه سیب معمولا فیلتر و پاستوریزه شده و بر همین اساس ظاهری شفاف پیدا میکند که در سرکههای سیب موجود در فروشگاهها مشاهده میشود.
سرکه سیب یک نوشیدنی قلیاییساز است
این به معنای آن است که مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایدهآل است و از این رو، شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد میکند.
افزون بر این، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماریهای جدی مانند سرطان کمک میکند.
فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی، نمک و دیگر مواد غذایی مشابه میتواند pH بدن را اسیدی سازد، که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایدهآل است.
سرکه سیب به گوارش کمک میکند
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیته معده و سوزش سر دل کمک میکند.
مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب میشود.
اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شدهاند، شما همچنان میتوانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.
سرکه سیب برای دیابت مفید است
اسید استیک موجود در سرکه سیب به کاهش سطوح قند در خون کمک میکند، زیرا از گوارش کامل کربوهیدراتهای پیچیده جلوگیری خواهد کرد.
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیمهایی که مسئول تجزیه کربوهیدراتها هستند را غیرفعال میکند. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری میکند.
سرکه سیب و پیشگیری از بیماری قلبی عروقی
سرکه سیب حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار میکند که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر میشود.
اگر سطوح کلسترول شما بیش از اندازه بالاست، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.
سرکه سیب علاج گرفتگی بینی
اثر آنتی بیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین، این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوسها را پاکسازی میکند.
از این رو، گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود.
اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شدهاید، انجام دهید. مصرف سرکه سیب به مدت 10 روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت خواهد کرد.
همچنین، اگر به گلو درد یا مشکلات التهابی مبتلا شدهاید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر است.
منفعت سرکه سیب برای باکتریهای روده
آیا از یبوست مزمن یا گاه به گاه رنج میبرید؟ در این مورد، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب از تداوم این مشکل پیشگیری میکند.
خلاف باور عمومی، سرکه سیب موجب شکلگیری مشکلات اسیدیته نمیشود، زیرا یک غذای قلیایی است.
سمزدایی کلیهها با سرکه سیب
آیا از عفونتهای کلیوی رنج میبرید یا سنگهای کلیه برای شما مشکل آفرین شدهاند؟ اگر اینگونه است، مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب هنگام صبح را مد نظر قرار دهید.
همچنین، دنبال کردن توصیه پزشک خود و نوشیدن آب به میزان کافی را فراموش نکنید. اگر به مصرف آبمیوه علاقه دارید، اطمینان پیدا کنید فاقد شیرینکننده باشد. همچنین، نمک را به مدت دو هفته از رژیم غذایی خود کنار بگذارید.
سرکه سیب قاتل چربی
به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع میکند.
سرکه سیب سرشار از ویتامین B6 و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمع شده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف کمک میکند.
سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟
دو روش برای نوشیدن سرکه سیب وجود دارد. گزینه ساده نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب است. اما اگر عطر و طعم آن برای شما بیش از اندازه قوی است، میتوانید آن را در یک لیوان آب، چه سرد یا گرم، ترکیب و سپس آن را میل کنید.