kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۷۸۱۲
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۸

احداث 213 مدرسه در مناطق مرزی و صعب‌العبور توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این قرارگاه تا به امروز 213 مدرسه در مناطق مرزی، صعب‌العبور و حساس کشور احداث کرده است.



به گزارش فارس، سردار سیدضیاءالدین حزنی در ششمین نشست هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مأموریت اصلی خود را در دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران می‌داند و برای رسیدن به این هدف، مأموریتش این است که در کنار مردم به خصوص مردم مناطق محروم باشد.
حزنی افزود: قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه تا به امروز 213 مدرسه در مناطق مرزی، صعب‌العبور و حساس کشور با همکاری مسئولان آموزش و پرورش شهرستان‌ها در استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، ایلام، کرمانشاه،‌ آذربایجان غربی و کردستان احداث کرده است.
وی ادامه داد: بودجه‌ای که برای این کار تخصیص داده شده است، 10 میلیارد و 500 میلیون تومان و با استفاده از نیروی انسانی مرزی بوده است.
مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به دیگر خدمات این قرارگاه برای بهبود عدالت آموزشی در کشور،گفت: 120 هزار بسته آموزشی در مناطق مرزی کشور با اعتبار پنج میلیارد تومان توزیع شده است.
حزنی با بیان اینکه قرارگاه با ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها ارتباط خوبی دارد، عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش تاکنون با این قرارگاه همکاری نداشته است و ما آمادگی خود را برای کمک به آموزش و پرورش و محرومیت‌زدایی آموزشی در استان‌ها اعلام می‌کنیم.
وی افزود: تفاهم‌نامه‌ای بین قرارگاه و وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد، هرچند بدون وجود تفاهم‌نامه هم ما در حال کار در این مناطق هستیم.
بهره‌برداری از 800 مدرسه بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم در این نشست با بیان اینکه سرمایه‌گذاری انجام‌ شده‌ بنیاد در مناطق محروم کشور تا پایان خرداد ماه 1396، بالغ بر 76 هزار و 820 میلیارد ریال بوده است، گفت: این میزان سرمایه‌گذاری، صرف اجرای 25 هزار و 55 پروژه‌ محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در این مناطق شده است.
عارف نوروزی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در زمینه‌ توسعه‌ فضاهای آموزشی و ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته، افزود: بنیاد برکت تا به ‌حال قرارداد ساخت هزار و 100 مدرسه، با ظرفیت پنج هزار و 850 کلاس درس و ظرفیت پذیرش 145 هزار دانش‌آموز را امضا کرده که از این میزان تاکنون 800 مدرسه با ظرفیت چهار هزار و 400 کلاس بهره‌برداری شده است.
 نوروزی افزود: این میزان از مدارس، هزار و 550 روستا را تحت پوشش خود قرار داده و اعتباری بالغ بر چهار هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای ساخت آنها انجام‌ شده است.