رهامی: رفتار شورای عالی اصلاحطلبان دیکتاتوری است(خبر ویژه)
محسن رهامی، شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را به دیکتاتوری متهم کرد.
به گزارش خبرآنلاین، دبیر انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها گفته است: شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب، تشکلهایی هستند که عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاستگذاری نیستند. این حرف که شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان میگوید هر مجموعهای خارج از این شورا برای انتخابات لیست بدهد، تقلبی، بدلی و غضنفر است، به لحاظ مبنایی مشکل دارد چون دیکتاتوری محسوب میشود.
وی افزود: 18 حزب تقاضای عضویت در شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب را داشتند اما این شورا تقاضای آنها را تاکنون نپذیرفته است؛ بنابراین در شورای عالی سیاستگذاری نیز حضور ندارند، خود این 18 حزب مجموعهای را تحت عنوان شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب تشکیل دادند و من را هم برای هماهنگی و ساماندهی امور انتخاباتیشان دعوت کردند، منتها خودشان قرار بود لیست بدهند، نه من.
این فعال اصلاحطلب یادآوری کرد: کمونیستها هستند که میگویند «ما کارگر و پرولتاریا هستیم و غیر ما ضد پرولتاریاست.»
در واقع با این حرف برای سرکوب کردن سیاسی دیگران فضاسازی میکنند. معتقدم شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب نیز میتوانست لیست بدهد و هیچ منعی در این رابطه برایش وجود نداشت.
وی ادامه داد: عیب شورای عالی سیاستگذاری این است که حضور اشخاص حقیقی و غیرحقوقی در آن بیشتر از افراد حقوقی است. در واقع شورای عالی سیاستگذاری سعی کرده نقش احزاب را کمرنگ کند، حال آنکه ما معتقدیم دموکراسی از کانال تحزب محقق میشود. بعضی دوستانی که در شورای عالی هماهنگی میدانستند صددرصد رای نمیآورند، آمدند به جمع احزاب عضو شورای هماهنگی تعدادی افراد حقیقی را اضافه کردند! به طوری که تعداد اشخاص حقیقی بیشتر از اشخاص حقوقی شد. باید اجازه داد همه احزاب با نام و عنوان خودشان لیست بدهند و حق نداریم به آنها بدلی و قلابی بگوییم. آقای سیدهادی خامنهای که از قبل از انقلاب سابقه فعالیت سیاسی داشته اصلاحطلب نیست؟ اما فلان آقایی که تا قبل از دولت اصلاحات نامش مطرح نبود و در دولت اصلاحات وزیر شد او اصلاحطلب است.
رهامی اظهار کرد: من و آقایان هادی خامنهای و منتجبنیا و تعداد زیادی از دوستان دیگر بخشی از جریان اصلاحات را رهبری و هدایت میکنیم. امروز باید چندصدایی را در مجموعه اصلاحطلبان بپذیریم. این مجموعه بیشتر معتقد به اعتدال و میانهروی است، با تندرویهایی همچون اتفاقات مجلس ششم مخالفت دارد. این بخش از جریان اصلاحات در چارچوب قانون اساسی حرکت میکند، رهبری را به عنوان ولیفقیه و ستون خیمه نظام قبول دارد و هر کاری میکند نگاهش این است که خود را با رهبری هماهنگ کند.