یک مقام سازمان دامپزشکی:
استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با شرایط خاص آزاد شد
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسئولان سازمانهای دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود.
فرهمند صالح زاده در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: اصلاحیهای درباره استفاده از خمیر مرغ با شرط و شروط خاصی انجام شده است. این شرایط اکنون به ثبت رسیده است و صنایع تولید سوسیس و کالباس میتوانند از این امکان استفاده کنند.
وی ادامه داد: این اصلاحیه در کمیته ملی استاندارد و با حضور مسئولان سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، استانداد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا در مرحله اول با شرایط خاصی امکان استفاده داشته باشند و در مرحله دوم دوباره این شرایط تغییر خواهد کرد.
بنا بر این گزارش در اطلاعیه پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد آمده است: «پس از دو سال مذاکره و برگزاری نشستهای تخصصی کارشناسی، بین روسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی کشور، در مورد تعیین مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ مصوب شد.»
بر اساس این اصلاحیه، کلیه واحدهای تولیدی برای بستهبندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز به «رنگ زرد» استفاده نمایند و عبارت «حاوی خمیر مرغ» در نشانهگذاری این نوع فرآوردهها درج شود.