قائم مقام متولی آستان قدس رضوی:
سطح کمی و کیفی غذای متبرک امام رضا(ع) افزایش مییابد
قائم مقام متولی آستان قدس رضوی گفت: سطح کمی و کیفی غذای متبرک حرم مطهر حضرت رضا(ع) افزایش مییابد.
سید مرتضی بختیاری در بازدید از روند آمادهسازی 170 هزار وعده افطار روزانه در بارگاه منور رضوی، اظهار داشت: در حال حاضر در مجموع 2 مهمانسرای قدیم و جدید آستان قدس رضوی، هر روز70 هزار وعده غذای گرم آماده میکنند که 40 هزار وعده آن به مناطق محروم حاشیه شهر مشهد ارسال میشود.
وی تصریح کرد: تا پایان ماه مبارک رمضان در مجموع یک میلیون و 200 هزار نفر از ساکنان حاشیه شهر مشهد و مناطق محروم روزه خود را با غذای متبرک حضرت رضا(ع) افطار خواهند کرد.
بختیاری افزود: باید این ظرفیت ایجاد شود که هر زائر امام رضا(ع) که برای زیارت به مشهد مقدس مشرف میشود، یک مرتبه بتواند از غذای متبرک حرم مطهر بهرهمند شود.
قائم مقام متولی آستان قدس رضوی اظهار داشت: تعداد هزار نفر خدمه افتخاری و 3500 نفر نیروی ستادی در اماکن متبرکه حرم مطهر امام رضا(ع) مشغول خدمت رسانی به زائران و مجاوران در سفرههای اکرام رضوی هستند که برای تهیه این غذاها، روزانه 14 تن برنج، 10 تن گوشت و 1 تن سبزی آماده سازی میشود.