2 کشتارگاه سنتی در شهرهای رزن و تویسرکان تعطیل شد
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه تاکنون مورد مثبتی از بیماری تب کریمه کنگو در استان گزارش نشده است، گفت: مجوز تعطیلی دو کشتارگاه سنتی در شهرستانهای رزن و تویسرکان اخذ شده است.
همدان- خبرنگار کیهان:
محمودرضا رسولی خاطرنشان کرد: با احداث و راهاندازی سالنهای پیشسرد در کشتارگاههای صنعتی استان تقریباً 80 درصد گوشت استان همدان مسیر بهداشتی کشتار و پیشسرد را طی میکند بنابراین زمینه بروز این بیماری به شدت کاهش یافته است.
وی تأکید کرد: گذراندن مرحله پیشسرد گوشت ویروس موجود در بدن دام را از بین میبرد بنابراین به شهروندان توصیه میشود در صورت ذبح قربانی، 24 ساعت آن را در یخچال نگهداری کنند.
وی یادآور شد: در راستای تأمین کامل امنیت بهداشتی گوشت و آلایش دامی، مراکز بستهبندی محصولات دامی بهداشتی و دارای شناسنامه برای آلایش دامی راهاندازی و مجوز تعطیلی دو کشتارگاه سنتی در شهرستانهای رزن و تویسرکان اخذ شده است.
رسولی از آغاز طرح سمپاشی دام سب کو سنگین در استان همدان خبر داد و یادآور شد: با توجه به اینکه هوای همدان نسبت به دیگر استانهای کشور دیرتر گرم میشود بنابراین مکانهایی از استان که گرمسیر هستند، در اولویت قرار دارند.