کد خبر: ۱۰۳۹۹
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر:

روزانه 2 نفر در تهران به علت اعتیاد می‌میرند

معاون کاهش تقاضا و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر از مرگ روزانه 2 نفر در تهران به علت مصرف مواد مخدر خبر داد.
بابک دین پرست دیروز  در حاشیه بازدید از مرکز مطا لعات اعتیاد گفت: متولیان امور باید به جد در صدد بررسی این موضوع باشند که چرا باید روزانه 2 نفر به علت اعتیاد به مواد مخدر جان خود را از دست‌بدهند.
وی با اشاره به اینکه مواد مخدر شیمیایی مغز را نابود می‌کند افزود: اگر اجازه بدهیم معتادان هروئین خالص مصرف کنند بهتر از این مواد مخدر ناخالص است.
وی با بیان اینکه محققان حوزه اعتیاد باید پشتیبان ستاد مواد مخدر باشند، تصریح کرد: کسانی که معتادهستند این آگاهی را دارند که مصرف مواد مخدر مضر است ولی براین واقعیت باور ندارند.
دین پرست  تاکید کرد: براساس آمارهای موجود 53 درصد معتادان شاغل و 63 درصد متاهل هستند و از سوی دیگر  سالانه حدود 26 درصد ورودی زندان ‌ها نیز به دلیل اعتیاد است، بنابراین باید ببینیم که مشکل کجاست و چه تدابیری باید اندیشیده شود تا چنین اتفاقاتی تکرار نشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف مواد مخدر شیمیایی در بین جوانان بسیار نگران کننده است گفت:
وضعیت اعتیاد در زنان تن فروش نیز بسیار نگران کننده است و باید  اقدامات اساسی در این زمینه از سوی دستگاه‌های ذیربط صورت پذیرد.
معاون مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره مصرف شربت متادون برای ترک اعتیاد نیز گفت: نمی‌خواهیم مصرف متادون برای معتادان در حال ترک، مادام العمر باشد و باید راهکارهای اساسی در این زمینه بیندیشیم تا آنان بدون مصرف این شربت به زندگی سالم برگردند.
وی خاطر نشان کرد:در این زمینه هنوز سردرگم هستیم.
دین پرست بر ضرورت تشکیل  کارگروهی با حضور مدیران مرکز مطالعات ملی اعتیاد تاکید کرد تا اهداف و برنامه‌های ساختاری مناسب و هدفمند ایجاد شود.
دین پرست با انتقاد از اینکه بودجه حوزه مبارزه با مواد مخدر نظام مند هزینه نمی‌شود تصریح کرد: ما هنوز بانک اطلاعاتی منسجم نداریم.