کد خبر: ۱۰۳۹۶
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۴

تاجر طمعکار

یک تاجر هندی با ادعای اینکه از روی عصبانیت در بطری آب را بلعیده به بیمارستان مراجعه کرد اما پزشکان در عمل جراحی 12 شمش طلا از شکم وی خارج کردند.
به گزارش ایرنا، این مرد که تاجری 63 ساله است 12 شمش را که در جمع 396 گرم وزن داشت بلعیده بود تا آنها را قاچاق کند.
ارزش کلی این طلاها به یک میلیون و 200 هزار روپیه (20 هزار دلار) می‌رسد.این مرد هندی 10 روز قبل شمش‌ها را در سنگاپور بلعیده بود و توانست بدون هیچ مشکلی وارد فرودگاه دهلی نو شود.
با این وجود او نتوانسته بود با نوشیدن مایعات این طلاها را که در روده کوچکش گیر کرده و دردناک شده بود خارج کند.
به گفته پزشکان تاجر هندی 10 روز چیزی نخورده بود تا طلاها از بدنش دفع شوند.دکتر «سی.اس.راما چاندران» پزشک معالج این مرد گفت: او تاجر ثروتمندی است و فرزندانش خارج کشور زندگی می‌کنند و من تصور نمی‌کردم که چنین کاری را برای بدست آوردن پول انجام دهد.