کد خبر: ۱۰۱۷۹
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳
عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی:

مسکن گران نمی‌شود

قیمت مسکن در سال جاری اگر کاهش نداشته باشد افزایش هم نخواهد یافت و قیمت‌ها به سطح متعادل و منطقی خود می‌رسد.

عباس  اکبرپور عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و تاثیر آن بر بخش مسکن اظهار کرد: افزایش حامل‌های سوخت منجر به افزایش قیمت فرآورده‌ها و مصالح ساختمانی خواهد شد بدین ترتیب قیمت تمام شده مسکن افزایش پیدا می‌کند اما این افزایش ناچیز است و تاثیر چندانی در بازار مسکن نخواهد داشت.
اکبرپور تاکید کرد: قدرت خرید مردم محدود است به همین ترتیب تقاضا برای خرید نیز کم است.
این عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی با بیان این‌که قیمت مسکن در سال 93 روند افزایشی نخواهد داشت، درباره سرمایه‌گذاری در بازار مسکن گفت: اصل سرمایه‌گذاری و رونق خرید و فروش در این بخش بستگی به اعتماد مردم دارد که اگر آرامش به کشور بازگردد در بخش‌های مختلف اقتصادی به ویژه ساخت و ساز آرامش برمی‌گردد؛ بدین ترتیب مردم با خیال آسوده به خرید و فروش می‌پردازند.
اکبرپور پیش‌بینی کرد: در نیمه دوم امسال با بهبود شرایط اقتصادی و کنترل نسبی نرخ تورم، شرایط بازار مسکن هم بهبود پیدا کند و آرامش تا حد زیادی به این بخش برگردد.
این عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان درباره اولویت‌های دولت در سال جدید اظهار کرد: مبلغ حجم وامی که برای خرید مسکن در نظر گرفته شده باید شناور شود یعنی به گونه‌ای نباشد که به همه مبلغ 35 میلیون تومان داده شود چرا که این مبلغ برای واحدهای بزرگ بسیار کم است.
به اعتقاد وی باید مبلغ وام بالاتر رود و مدت بازپرداخت هم برای وام‌های بالاتر که به ساختمان‌های بزرگتر اختصاص می‌یابد کوتاه‌تر شود تا اشخاصی که توانایی بازپرداخت این مبلغ را دارند سریع‌تر وام خود را تسویه کنند تا در نهایت منابع مالی بانک‌ها با کاهش روبرو نشود.
captcha