kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۰۵۴۳
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
مدیر مسئول کیهان در گفت‌وگو با فارس:

صداوسیما باید گزارش‌های ناقص دولت را تکمیل کند

مدیر مسئول کیهان گفت: انتشار گزارش‌های غیرواقعی و یکطرفه در برنامه‌های صدا و سیما می‌تواند افکار عمومی را درباره کارنامه چهار ساله دولت به اشتباه بیندازد و مانع انتخاب نامزد شایسته از سوی آنان شود.


حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: آقای دکتر روحانی ضمن آنکه رئیس جمهور کشورمان می‌باشند و اخبار و گزارش‌های مربوط به ایشان از سوی صدا و سیما پوشش داده می‌شود، یکی از نامزدهای ریاست جمهوری دوازدهم نیز هستند و اما از سوی دیگر صداوسیما موظف به حفظ بی‌طرفی خود در ارائه فرصت‌های تبلیغاتی مساوی و یکسان به نامزدهای ریاست جمهوری است.
وی افزود: بنابراین انتظار منطقی و قانونی از رسانه ملی آن است که در پوشش اخبار، گزارش‌ها و سخنرانی‌های رئیس جمهور و سایر دولتمردان به دو نکته اساسی توجه جدی داشته باشد، اول آن که میان گزارش‌ها و سخنرانی‌های کاری دولت و سخنان و گزارش هائی که سمت و سوی تبلیغات انتخاباتی دارد، تفاوت قائل شود و برای حفظ حق سایر نامزدها از دادن پوشش خبری به سخنرانی‌های تبلیغاتی دولتمردان خودداری کند، این روال در دوره‌های قبلی نیز رعایت می‌شد و حق طبیعی و قانونی مردم و نظام است.
گزارش‌های غیرواقعی و یکطرفه
مدیر مسئول کیهان، رعایت نکته دوم را با اهمیت‌تر از نکته قبلی دانست و گفت: این روزها و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری به فراوانی دیده می‌شود که رئیس جمهور و برخی دیگر از دولتمردان درباره فعالیت چهار ساله دولت یازدهم گزارش‌هائی می‌دهند که متاسفانه برخی از آنها با واقعیت‌های موجود فاصله زیادی دارد نظیر آنچه درباره دستاوردهای برجام می‌گویند و یا گزارش‌هائی که از نرخ رشد اقتصادی ارائه می‌کنند و ادعاهایی مانند تک رقمی شدن تورم، بهبود معیشت مردم، عبور از رکود، ایجاد اشتغال، مبارزه با فساد، برخورد با حقوق‌های نجومی، گشایش اقتصادی، رونق کسب و کار، حمایت از تولید و نظایر آن که بسیاری از این ادعاها صحت ندارد.
شریعتمداری تاکید کرد: انتشار این گزارش‌های غیرواقعی و یکطرفه در برنامه‌های صدا و سیما می‌تواند افکار عمومی را درباره کارنامه چهار ساله دولت به اشتباه بیندازد و مانع انتخاب نامزد شایسته از سوی آنان شود.
مدیر مسئول کیهان افزود: از رسانه ملی که خوشبختانه یکی از برادران متعهد و انقلابی سکاندار آن است انتظار می‌رود در مقابل این آدرس‌های غلط ساکت نباشد و در انجام رسالت خود که اطلاع رسانی دقیق و روشنگرانه است، روی دیگر این سکه‌ها را نیز به مردم  نشان بدهد.
وی ادامه داد: مثلا وقتی چند طرح و پروژه که قبلا راه اندازی شده برای بار دوم هم افتتاح می‌شوند، رسانه ملی باید خبر افتتاح قبلی را هم منتشر کند و یا هنگامی که از رونق تولید گزارش داده می‌شود، گزارش‌های رسمی درباره تعطیلی نزدیک به ٦٠ درصد از مراکز تولید را به اطلاع مردم برساند و یا وقتی اعلام می‌کنند به منتقدان پاداش می‌دهند!  نمونه‌هائی از ناسزاگوئی‌های پی در پی به منتقدان را بازگو کند و یا درباره هدر دادن ٤ سال ازفرصت‌ها و امکانات دولت برای توافق هسته‌ای و دستاورد تقریبا هیچ آن به ملت توضیح بدهند و نمونه‌های دیگری از این دست که متاسفانه کم نیستند و گزارش یکسویه آن جفا به مردم و نظام و ضایع شدن حق سایر نامزدهاست.
اجلاس اخیر «آیپک»؛
 میتینگ انتخاباتی اصحاب فتنه
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگویی دیگر با خبرگزاری فارس در هشتم فروردین ماه درباره مواضع خصمانه مشترک «نتانیاهو»، «مایکل پنس» معاون ترامپ و «تونی‌بلر» نخست‌وزیر پیشین انگلیس علیه کشورمان که در اجلاس اخیر آیپک صورت گرفته است، اظهار داشت: لابی صهیونیست‌ها در آمریکا (آیپک) همواره مواضع خصمانه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران داشته است، ولی آنچه در اجلاس اخیر مطرح شده رنگ و بو و سمت و سوی متفاوتی دارد که باید آن را در حلقه اتصال دو عرصه منطقه‌ای و داخلی به تفسیر نشسته و ترجمه کرد.
وی با اشاره به آنچه امروز در منطقه می‌گذرد، تصریح کرد: آمریکا و متحدان عبری، غربی و عربی آن هیچ‌گاه مانند امروز در ضعف و ناکامی نبوده‌اند، امروزه غرب آسیا به ویترین ناکامی‌ها و شکست‌های پی در پی آمریکا تبدیل شده است، در سوریه برای برکناری «بشار اسد» در عراق برای روی کار آوردن یک دولت سکولار، در یمن برای محو انصارالله، در لبنان برای از میان برداشتن حزب‌الله، در فلسطین اشغالی برای خاموش کردن انتفاضه و ده‌ها نمونه دیگر با شکست قطعی روبرو شده‌اند و داعش نیز که به اعتراف خانم کلینتون ساخته و پرداخته آمریکا بود، به همت فرزندان ایرانی و فرامنطقه‌ای امام راحل و خلف حاضر او قلع و قمع شده است، اسرائیل که به استناد دو خط آبی روی پرچم خود، داعیه از نیل تا فرات را داشت، امروزه به دور خود دیوار حایل می‌کشد.
شریعتمداری با بیان اینکه در تمامی این تحولات، ایران اسلامی الگو و یا میدان‌دار بوده است، گفت: آمریکا و متحدانش حق دارند که از اقتدار ایران در هراس باشند و از آنجا که همه گزینه‌ها را آزموده و بی‌اثر دیده‌اند، تنها راه پیش روی را دست کشیدن ایران اسلامی از باورهای انقلابی می‌دانند، یعنی همان که از آن با عنوان «میانه‌روی» یاد می‌کنند!
مدیر مسئول کیهان در ادامه تأکید کرد: اگر به اظهارات نتانیاهو، «مایکل پنس» و «تونی‌بلر» که سخنرانان اصلی اجلاس اخیر آیپک بوده‌اند، توجه کنید به وضوح می‌بینید که آنها ضمن آنکه علیه ایران اسلامی رجز می‌خوانند، ولی به زعم خود «راه حل»!! هم نشان می‌دهند و روی کار آمدن میانه‌روها در ایران را توصیه می‌کنند! مثلاً «تونی‌بلر» می‌گوید: «اگر در ایران یک رژیم ملایم بر سر کار بود همه مشکلات منطقه به آسانی حل می‌شد!»
شریعتمداری اضافه کرد: طی چند ماه اخیر بارها اینگونه اظهارنظرها در حمایت از یک جریان موسوم به میانه‌رو در ایران از سوی مقامات رسمی آمریکایی و اروپایی مطرح شده است و آنان به صراحت بر حمایت خود از جریان میانه‌رو در انتخابات ٩٦ تأکید ورزیده‌اند که صریح‌ترین نمونه آن اظهارات «جان برنان» رئیس سازمان سیا بوده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به روند یاد شده می‌توان نتیجه گرفت که اجلاس اخیر آیپک، میتینگ انتخاباتی اصحاب فتنه و مدعیان اصلاحات بوده است و رجزخوانی سخنرانان این اجلاس و تهدیدهای آنان علیه ایران با هدف گدایی رأی در انتخابات پیش روی صورت گرفته است.
دولت رفوزه شد
مدیرمسئول روزنامه کیهان در دیگر مصاحبه خود با خبرگزاری فارس در پنجمین روز از سال 96 با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید، اظهار داشت: وقتی مقتدای امت چند سال پی در پی بر ضرورت اقتصاد مقاومتی تأکید می‌کنند، نشانه آن است که مسئولان اجرائی کشور در این کلاس رفوزه شده‌اند.
وی افزود: این رفوزه شدن فقط می‌تواند دو علت داشته باشد، یا نمی‌توانند و تخصص لازم را ندارند و یا نمی‌خواهند و دغدغه ندارند و در هر دو صورت نتیجه یکسان است.
مدیرمسئول روزنامه کیهان در پایان خاطرنشان کرد: تنها راه چاره، کناره‌گیری آنان است وگرنه این قافله تا به حشر لنگ باقی می‌ماند، این کناره‌گیری هم به نفع مردم است و هم به نفع خودشان.