کد خبر: ۳۱۰۳۵۲
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
نایب‌ رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به دو سؤال خبرنگارکیهان:

نتیجه مذاکرات مهم است نه گزافه‌گویی‌های مسئولان دولت آمریکا 

 
 
 
قم- خبرنگار کیهان؛
 نایب‌ رئیس اول مجلس خبرگان رهبری در نشست خبری با رسانه‌ها به سؤالات آنان در مورد دستاوردهای اجلاس سوم خبرگان که در قم برگزار شد پاسخ داد.
در آغاز این نشست آیت‌الله حسینی بوشهری در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان در مورد ادعای برچیدن کامل صنایع هسته‌ای ایران توسط رئیس‌جمهور و سایر مقامات آمریکا همزمان با درخواست مذاکره و توافق با ایران بر سر مسئله هسته‌ای و تحلیل آقای عراقچی در این مورد گفت: آقای عراقچی مورد وثوق رهبر معظم انقلاب بوده و مراتب اعتماد رهبری به وی بارها بیان شده است. از سوی دیگر رئیس‌جمهور قبلی آمریکا آقای اوباما هم یک دهه قبل گفته بود اگر می‌توانستیم حتی پیچ و مهره‌های صنایع هسته‌ای ایران را باز می‌کردیم و دور می‌ریختیم اما نتوانستیم، قطعاً رئیس‌جمهور فعلی آمریکا حقیر‌تر از قبلی‌هاست و نمی‌تواند 
چنین کند.
وی افزود: بسیاری از مواضع مسئولین آمریکا مصرف داخلی دارد یا برای حفظ ‌پرستیژ ابرقدرتی خود بیان می‌شود. با این حال آنچه مهم است که در اتاق مذاکرات مطرح می‌شود و خروجی مذاکرات خواهد بود؛ نه این لفاظی‌های مسئولان آمریکایی که هیچ ارزشی ندارد و قابل اعتنا نیست.
نایب ‌رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار کیهان در مورد پیگیری وضعیت آقای محمدرضا نوری شهروند قمی در بند در عراق گفت: یکی از مطالبات مجلس خبرگان از وزیر محترم امور خارجه پیگیری آزادی این شهروند قمی بود که آقای عراقچی در پاسخ گفت؛ آزادی وی به‌طور جدی در دستور کار وزارت خارجه است و امیدواریم پیگیری‌ها هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد و این شهروند قمی که مهمان دولت عراق بوده است آزاد و به کشور بازگردد. 
خبرنگار کیهان در حاشیه برگزاری اجلاس خبرگان، این موضوع را از آیت‌الله اراکی عضو دیگر هیئت ‌رئیسه مجلس خبرگان سؤال کرد که وی گفت؛ این موضوع از آقای عراقچی مطالبه شد و وزیر محترم امور خارجه گفت؛ به شدت پیگیر هستیم اما دولت عراق به شدت زیر فشار دولت آمریکا قرار دارد که مانع آزادی این هموطن شود.
 گفتنی است محمدرضا نوری مشهور به ابوعباس از فرماندهان ایرانی مبارزه با داعش در عراق بعد ازشکست داعش در عراق‌، به عنوان نیروی مردمی و حمایت بزرگان طوایف و قبایل عراقی به برگزاری اردوهای جهادی با هدف رفع محرومیت از نقاط محروم شهرهای جنوبی عراق مشغول بود که در سوم فروردین 1402 ابتدا به اتهام ربایش یک جاسوس زن اسرائیلی روسی تبار به نام «الیزابت تسورکوف» از افسران موساد در عراق دستگیر شد و بعد از اینکه معلوم شد هیچ ارتباطی با آن موضوع ندارد.
 این بار به اتهام قتل یک افسر جاسوس دیگر موساد به نام «استیون ادوارد ترول» تمدید بازداشت و سپس با نظارت و فشار آمریکایی‌ها بدون کمترین سندی به قتل آن آمریکایی محکوم و ابتدا به اعدام و بعد محکومیت وی به حبس ابد تقلیل یافت و الان 26 ماه است که در واقع اسیر آمریکایی‌ها در عراق است.