سامانه جهادگر بسیج سازندگی رونمایی شد
سامانه جهادگر بسیج سازندگی توسط سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین رونمایی شد. همه مردم در شهرها و روستاهای ایران میتوانند با ثبت درخواست نیازمندیهای خود در حوزههای درمانی، آموزشی، عمرانی و... در سامانه جهادگر از خدمات بسیج سازندگی و گروههای جهادی بهرهمند شوند.
اولین رویداد ملی اعطای نشان فردوس به منظور تجلیل از جهادگران بسیجی برگزار شد که در این رویداد سامانه جهادگر بسیج سازندگی توسط سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین رونمایی شد.
بر اساس اعلام بسیج سازندگی همه مردم در شهرها و روستاهای ایران اسلامی میتوانند با ثبت درخواست نیازمندیهای خود در حوزههای درمانی، آموزشی، عمرانی و... در سامانه جهادگر از خدمات بسیج سازندگی و گروههای جهادی بهرهمند شوند.
نحوه دریافت سامانه جهادگر نیز توسط بسیج سازندگی کشور متعاقباً اعلام خواهد شد تا همگان بتوانند در تمام نقاط کشور از آن بهرهمند شوند.
همچنین در این رویداد از فعالین برتر جهادی در حوزههای محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی و فرهنگ و رسانه بسیج سازندگی تجلیل شد.
سردار سلیمانی:
رهبر انقلاب اسلامی پرچمدار حرکتهای جهاد سازندگی هستند
سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم رویداد ملی اعطای نشان فردوس، ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جبهه مقاومت، اظهار کرد: مدیریت جهادی با سایر سبکهای مدیریتی تفاوت بسیاری دارد، این سبکها خیلی زیاد هستند اما به دو سبک مدیریت انقلابی و جهادی و سبک کلاسیک و نو تقسیم میشود. وی با بیان اینکه در شرایط امروز این دو نوع مدیریت وجود دارد، افزود: مدیریت جهادی و انقلابی در دوره انقلاب اسلامی رونمایی شد که یک نرمافزار جدید است.
سردار سلیمانی گفت: رهبر انقلاب اسلامی پرچمدار حرکتهای جهاد سازندگی هستند و این حرکتهای جهادی از درخشانترین دورههای کشور است. میتوان ادعا کرد تمام موفقیتهای ما ریشه در مدیریت جهادی و مقاومت دارد لذا ما هیچ راهی جز گسترش فرهنگ و گفتمان جهادی برای موفقیت نخواهیم داشت. وی خاطرنشان کرد: جوانها باید در مکتب جهادی تربیت شوند و در عرصههای مختلف حضور پیدا کنند و با حرکت و مدیریت جهادی پیشرفت و بالندگی را برای کشور به ارمغان بیاورند. وظیفه ما هم حمایت از گروههای جهادی و تفکر جهادی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عدم موفقیت و کاستی در برخی حوزهها را به دلیل دوری از مکتب انقلاب اسلامی دانست و گفت: باید دقت کنیم که از آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و امامین انقلاب فاصله نگیریم تا بتوانیم پیش برویم.
گفتنی است، در پایان این رویداد از فعالین برتر جهادی در حوزههای محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی و فرهنگ و رسانه بسیج سازندگی تجلیل بهعمل آمد.
سردار زهرایی: فردوس خاستگاه حرکتهای جهادی است
سردار محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در مراسم رویداد ملی اعطای نشان فردوس، ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: وقتی نهضت حضرت امام(ره) راهاندازی میشد کمتر کسی باور میکرد که این نهضت تبدیل به یک انقلاب بزرگ شود. این نهضت توانست مدیریت خدمتگزار را به رخ جهانیان بکشد.
رهبر انقلاب سال 47 برای کار جهادی به شهرستان فردوس رفتند
شاید کمتر کسی فکر میکرد که این سبک مدیریت جهانی شود
وی افزود: زمانی که رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۷ برای کار جهادی به شهرستان فردوس رفتند شاید کمتر کسی فکر میکرد که این سبک مدیریت جهانی شود.
مسئول بسیج سازندگی کشور مدیریت خدمتگزاری را نشأت گرفته از تفکر رهبر انقلاب دانست و گفت: بسیج سازندگی در دهه هفتاد با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی صادر شد و امروز سرمنشأ خیر و برکت شده است.
سردار زهرایی با بیان اینکه خدمت تنها پنجرهای است که تاریخ انقضا ندارد، گفت: خدمت کار ویژه بسیج سازندگی است و هر کسی در این عرصه فعالیت میکند باید این فرصت را غنیمت بداند و از آن برای خدمت به مردم استفاده کند. وی با بیان بسیج سازندگی سیاست را میفهمد اما سیاستزده نیست، مطرح کرد: بسیج تکیهگاه خوبی برای فعالیت جهادی بوده و امروز گروههای جهادی، صندوقهای قرضالحسنه، پایگاههای مقاومت و... به عنوان یک رهبر اجتماعی در حلقههای میانی است.
مسئول بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: جریان جهادی کشور و تفکر آن باید تکثیر شود و این تکثیر تفکر جهادی برعهده جهادگران است و نشان ملی فردوس برای همین مهم است.
وی عنوان کرد: فردوس خاستگاه حرکتهای جهادی است و یکی از وظایف دبیرخانه حرکتهای جهادی این است که نهادینهسازی حرکت جهادی را پیش ببرد. هر دستگاه یا فردی در سطح کشور که عَلَم مردمیسازی و موفقیت مردم را بلند کند، نشان فردوس را دریافت میکند.
سردار زهرایی گفت: اختتامیه اولین رویداد ملی فردوس است و انشاءالله در سالهای بعد با مشارکت حداکثری نهادها و سازمانها برگزار خواهد شد.