جشنواره پژواک بهترین مصادیق تحول در صداوسيماست(اخبار ادبی و هنری)
آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک شنبه شب
۲۹ اردیبهشت با حضور رئیس سازمان صداوسيما، معاون صدا و تنی چند از معاونین و مدیران رسانهای و خانوادههای شهدا، در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صداوسيما برگزار شد.
به گزارش خبرنگار کیهان، جبلی رئیس رسانه ملی در این مراسم گفت: کار در رادیو بمراتب سختتر از تلویزیون است چراکه در رادیو تلاش میشود که برنامهها با خلاقیت و با هنرمندی، با امکانات حداقلی که رادیو در اختیار دارد با محتوای بهتر به مخاطبان عرضه شود.
رئیس صداوسيما با بیان اینکه جشنواره رادیویی پژواک در سال سوم موفق عمل کرده و به اهدافش رسیده است افزود: این جشنواره با ایجاد فضای رقابتی سعی دارد یک تحول در بین همکاران رادیو بهوجود بیاورد و تحول را بایستی از مستند رادیویی شروع کرد.
رئیس سازمان صداوسيما گفت: جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بهترین مصادیق تحول در صداوسيماست که به هویت ما در همه ابعاد توجه دارد و عزم مشترک ما در رسانه ملی این است که عقبماندگیها را بسرعت جبران کنیم.
علی بخشیزاده معاون رئیس سازمان صداوسيما در امور صدا نیز در این مراسم با بیان اینکه استقبال خوبی امسال از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بهعمل آمده است گفت: بیش از ۱۰۰۰ اثر مستند رادیویی در زمینههای مختلف به دبيرخانه جشنواره سوم ارسال شد که پس از بررسی توسط داوران با تجربه و متبحر امروز شاهد معرفی برترینهای این دوره هستیم.
معاون رئیس سازمان صداوسيما همچنین گفت: از سال آینده جشنواره رادیویی پژواک بهصورت بینالمللی برگزار خواهد شد و در زمینههای مختلف به غیراز آثار مستند شاهد حضور آثار تولیدی رادیویی در زمینههای گوناگون در جشنواره چهارم خواهیم بود.
همچنین در ادامه این مراسم از خانوادههای شهید حسن طهرانیمقدم، سید رضی موسوی و شهید زاهدی تقدیر شد.
گفتنی است که در پایان اختتامیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران از برترینهای این جشنواره در بخشهای مستند مردمی، دستاوردهای فناورانه، واکنش سریع، عملیات وعده صادق، جایزه ویژه غزه و مقاومت، ویژه شعار سال، مشارکت اجتماعی، بخش مستند زن ایرانی، نماد توانایی، مستند پهلوی از ظهور تا سقوط، در بخش بهترین مستند افول غرب و نقد غربزدگی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، تحکیم خانواده، جایزه ویژه فرزندآوری، پاسداشت زبان فارسی، در بخش سلامت، و بخش جهاد تبیین، بخش جایزه مقاومت، جایزه پیشرفت و سرمایه اجتماعی تقدیر بهعمل آمد.