با حضور رئیس شورای شهر تهران
دسترسی جنوب به غرب تقاطع بزرگراه شهید چمران با بزرگراه شهید همت به بهرهبرداری رسید
دسترسی جنوب به غرب بزرگراه شهید چمران به بزرگراه شهید همت و بازگشایی فاز دوم تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید نواب - شهید تندگویان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، در دوره ششم مدیریت شهری بررسیها نشان داد که تقاضای بالای ترافیکی از جنوب بزرگراه شهید چمران به غرب بزرگراه شهید همت منجر به ترافیک سنگین در برخی معابر اطراف شده است. برای طراحی این دسترسی گزینههای مختلف بررسی شد و به دلایلی همچون اختلاف ارتفاع و حفاظت از فضای سبز موجود این دسترسی به صورت یک چپگرد بر روی بزرگراه شهید چمران و در ادامه بهرهگیری از راستگرد موجود شمال به غرب این تقاطع طراحی شد که از ابتدای سال ۱۴۰۲ ساخت این تقاطع آغاز و طی ۱۳ ماه به ثمر نشست.
با افتتاح این تقاطع ضمن آنکه دسترسی ناقص جنوب به غرب تقاطع بزرگراههای شهید چمران - شهید همت تأمین میشود، کاهش ۶.۵ کیلومتری پیمایشهای اضافی و کاهش زمان سفر را خواهیم داشت و همچنین شاهد کاهش بار ترافیک بزرگراهها و معابر اصلی خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران در این مراسم با بیان اینکه پروژه دسترسی جنوب به غرب بزرگراه شهید همت بیش از یکسال به طول انجامید چرا که ترافیک جریان داشت و نیازمند کمک و همکاری پلیس بودیم که از پلیس تشکر میکنم، گفت: برای نصب پایه و نصب لوپها و نصب عرشه فلزی پل در چند مقطع با پلیس هماهنگی شد و حدود ۷ کیلومتر کاهش تردد دارد و موجب کاهش ترافیک میشود.
صداقتی با اشاره به تکمیل تقاطعهای بیشتر در سال جدید افزود: امید است که به لطف خدا پروژههای سال ۱۴۰۳ به ۲۵ پروژه تقاطعی برسد که امروز چهارمین پروه افتتاح میشود و بر اساس برنامهریزی در خردادماه دو تقاطع دیگر افتتاح میشود. ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخت این تقاطع است، همچنین ۷ هزار متر مربع نیز فضای سبز در حاشیه این تقاطع ایجاد شد.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۲۰ تیم آسفالت در سطح شهر فعال هستند، اظهار داشت: تولید آسفالت از ابتدای سال جدید تاکنون از عدد ۲۵۰ هزار تن عبور کرده و امید است سهم تولید آسفالت را افزایش دهیم.
فکر قطع درخت حتی از مخیله شهرداری
عبور نمیکند
رئیس شورای شهر تهران نیز در آیین بهرهبرداری از دسترسی جنوب به غرب بزرگراه شهید چمران به بزرگراه شهید همت و بازگشایی فاز دوم تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید نواب -شهید تندگویان گفت: مدیران شهری بعد از تکمیل پروژهها منتظر افتتاحیه نمیمانند و پروژه را وارد مدار بهرهبرداری میکنند؛ جا دارد از مدیران بابت توسعه فضای سبز در حاشیه اجرای این پروژه تشکر کنم، اگرچه سرانه فضای سبز در تهران ۱۶ و نیممتر است و باید افرایش یابد. مهدی چمران با تأکید بر اینکه نه شهرداری و نه پیمانکاری تصور اینکه درخت قطع کند و یا فضای سبز را از بین ببرد از مخیلهشان عبور نمیکند و تمام تلاش خود را برای توسعه فضای سبز میکنند، افزود: در شهر قم بودم و دوستان میگفتند که سرانه فضای سبز این شهر ۲۴متر است که کار خوبی در این شهر خشک با وجود کمبود آب داشتند و در شهر ما نیز این روش شروع شده و فضاهای سبز با کمترین میزان مورد نیاز آب، به بهرهبرداری میرسند.