kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۳۲۵۲
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹

کیهان و خوانندگان

 

33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
سامانه پیام کوتاه 30002323
* گفت وشنود«چقدر زور زدند و یقه خودشان را جر دادندکه مردم
در ۲۲ بهمن امسال و در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور کمرنگی داشته باشند» مفهوم چندین تحلیل و کتاب را در چند خط به زیباترین بیان ، به مخاطب می‌رساند. دستتان درد نکند.
کریمی
* راهپیمایی اربعین، روز قدس، ۹دی، 22بهمن و... به‌رغم تحمل فشار اقتصادی، نشان آن است که مردم طرفدار ولایت و نظام هستند و ما نباید وانمود کنیم اگر تعداد شرکت‌کننده انتخابات از حد مدنظر پایین‌تر بود مردم از نظام جدا شده‌اند، بلکه به خاطر ادب کردن و کم‌کاری و انحراف بعضی از مسئولین و یا نماینده‌ها در طول ادوار و زمان‌هاست، مخصوصا در برجام. در این موارد هم یادداشت‌های بیشتری مرقوم فرمایید.
غنیان
* سوم شعبان روز میلاد مبارک امام حسین‌(ع) به حق روز پاسدار نامیده شده است. لازم است عرض بکنم سپاه پاسداران این نهاد انقلابی از ابتدای شکل‌گیری در سخت‌ترین شرایط و روزهای بحرانی کشور توانست به خوبی وظایف خود را ایفا کند و این نقش‌آفرینی را در حفظ کشور و دستاوردهای انقلاب اسلامی تا امروز به خوبی ادامه دهد. به‌طوری‌که حضرت امام در همان دهه 60 در مقام بیان نقش ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امنیت کشور به درستی فرمودند؛ اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
نیرومند
* اخبار حاکی از موفقیت دولت در مهار تورم در بخش‌هایی از اقتصاد کشور است. کاهش قیمت خودروهای خارجی تا ۱۷۰ میلیون تومان، بازگشت قیمت ارز به کف کانال ۵۵ هزارتومان، سقوط تورم تولید‌کننده در پاییز به کف یکساله خود از آن جمله است. این خبرها و اخبار مثبت اقتصادی دیگر که گاهی در دل بسیاری از اخبار منفی گم می‌شوند، حاکی از تلاش شبانه‌روزی دولت برای مهار تورم است که باید به دولتی‌ها خدا قوت گفت.
پازوکی
* وضعیت نظام بین‌الملل به‌گونه‌ای است که اگر قدرت نداشته باشیم مورد تهاجم قرار می‌گیریم فلذا ارتقای آمادگی‌های دفاعی- تهاجمی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بدون وقفه و همواره باید در دستور کار قرار گیرد.
قریشی
* بیش از ۷۳ درصد داوطلبان انتخابات مجلس که حدود ۱۵ هزار نامزد را شامل می‌شوند، برای ۲۹۰ کرسی تایید صلاحیت شده‌اند. یعنی به‌طور معدل، به ازای هر کرسی مجلس بیش از ۵۱ نفر نامزد با هم رقابت کنند. با این حال باز بعضی افراد معلوم‌الحال مغرضانه دم از عـدم تأیید صلاحیت گسترده می‌زنند. گویا ناف این افراد را با سیاه‌نمایی بریده‌اند واگر حرفی علیه نظام نزنند صبح‌شان شب نمی‌شود.
ایروانی
* محمد عطریانفر فعال اصلاح‌طلب و از اعضای حزب کارگزاران درباره انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ گفته در سال ۱۳۸۸ آقای احمدی‌نژاد منتخب مردم بود. بر اساس نظریه حضرت امام(ره) وقتی فردی منتخب مردم است حتی اگر او مورد پسند ما نیست، حق نداریم نظر خود را به مردم تحمیل کنیم. افسوس در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ با مشارکت ۴۰ میلیونی و مشارکت کم‌نظیر ۸۵ درصدی مردم، اصلاح‌طلبان با ادعای دروغین تقلب ، فتنه‌ای را در کشور به پا کردند که ریشه بسیاری از مشکلات امروز کشور از آن فتنه است.
جمالپور
* یکی از موضوعات مهمی که موجب رشد و توسعه اقتصادی می‌شود بالا بردن ضریب امنیت سرمایه‌گذاری در کشور است. لازم است دولتمردان فضائی در اقتصاد کشور ایجاد کنند که سرمایه‌گذار نسبت به عواید و آینده سرمایه‌گذاری خود در بخش‌های مختلف تولیدی اطمینان خاطر داشته باشد. روشن بودن فضای پیش رو در سرمایه‌گذاری همچنین پای سرمایه‌گذار را به کشور باز می‌کند مانع از خروج سرمایه‌ها از کشور نیز می‌شود.
زنده‌دل
* حزب روحانی اگر دلسوز مردم بود کشور را به این وضعیت فلاکت‌بار دچار نمی‌کرد. مشخص است که از طریق دولت به اهدافشان که نابودی ایران است نرسیدند گفتند حالا باید از طریق مجلس برویم جلو و راحت چوب لای چرخ دولت بگذاریم تا دوباره به قدرت برگردیم! مردم باید بسیار دقت کنند که سرنوشت حداقل چهار سال را به چه کسانی می‌سپارند.
صفرزاده
* گاه این ادعا ازسوی مطرودان ملت ایران مطرح می‌شود که اگر حکومت پهلوی هم مانده بود، ایران لاجرم به سمت پیشرفت و توسعه حرکت می‌کرد! کسانی که چنین شبهه‌ای را می‌پذیرند یا معنای استکبار جهانی را نمی‌فهمند یا معنای نوکری غرب را نمی‌دانند. چگونه ممکن بود نظام سلطه به دولت نوکر خود مثل شاه اجازه پیشرفت بدهد؟ در خوشبینانه‌ترین حالت، وضعیت امروز عربستان را داشتیم که حکم گاو شیرده برای آمریکایی‌ها را دارد. بزرگ‌ترین اثر انقلاب اسلامی این است که زنجیرهای اسارت و توقف را از دست و پای ملت ایران گسست
و راه را برای پیشرفت باز کرد.
میرتبار
* ۱۱۰فعال مدنی‌، سیاسی و چهره‌های روشنفکری و اصحاب رسانه اصلاح‌طلب در بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند قهر کردن با صندوق رای بی‌فایده است. در این بیانیه آمده بر اساس تجربه دهه‌های گذشته ایران، تحریم انتخابات عملا به ضعیف‌تر شدن جامعه ایران و لطمه به توسعه ملی منجرخواهد شد. این اقدام را باید یک حرکت رو به جلو از سوی چهره‌های اصلاح‌طلب علیه تصمیم جبهه ‌اصلاحات تحلیل کرد و آن را به فال نیک گرفت.
سالاری
* به قول سعدی شیرین سخن مشک آن‌ است که ببوید نه آنکه عطار بگوید! جناب مرعشی در جدیدترین افاضات گفتند: فساد اخلاقی و مالی خط قرمز ماست! آقای مرعشی! مدیریت متفرعنانه و اشرافیت متعفن دو شاخصه مهم فساد اخلاقی است که در سوابق مدیریت جریان متبوع شما موج می‌زند. ضمنا ویژه‌خواری و خود را برتر دانستن از علامت‌های فساد اقتصادی‌ است که در جمع شما کاملا مشهود است. دوصد گفته چون نیم‌کردار نیست.
بالار
* در طول 45 سال گذشته چند نفر اصلاح‌طلب برای پیشرفت کشور جان فدا شده‌اند؟ به نظرم این طیف اگر بتوانند جان مردم و پیشرفت کشور را هم می‌گیرند!
قلی‌پور
* لطفا گزارشی از معیار و ملاک قیمت‌گذاری اسنپ تهیه و منعکس ‌نمایید تا مردم و رانندگان با آن آشنا شوند.مسیری در حاشیه شهر اصفهان را تا فرودگاه طی کردم 96هزار و روز بعد همان ساعت شبیه همان سفر شب قبل 36هزار تومان شد! تپسی کارمزد 15 درصد محاسبه می‌کند و اسنپ 20 درصد؟
غفوری
* برخی بانک‌ها گویا از کنارشان رد شوی باید کارمزد پرداخت کنی! در گذشته برای سامانه پیامک مبلغی را به عنوان کارمزد از حساب مشتری با رضایت او کسر می‌کردند ولی اخیرا یکی از بانک‌های دولتی حتی برای ورود به سامانه بانک مبلغی از حساب فرد به عنوان کارمزد کسر می‌نماید! این دیگر جفا در حق مشتری است.
بیگ‌زاده
* از زحمات بی‌شائبه و شبانه‌روزی شما کیهانی‌های بزرگوار تقدیر و تشکر می‌شود. ان‌شاءالله تا آخر در خط ولایت ثابت قدم باشید و عاقبت بخیر.
محمدآبادی
* بسـیاری از مردم فرهنگ دوسـت علاقه‌مندند از کنسرت‌هایی که با مجوز برگزار می‌شـود دیدن کنند. اما قیمت بلیت کنسـرت‌ها بسـیار گران است و قدرت خرید بلیـت و مراجعه ندارند. مسئولان امر چاره‌ای بیندیشند.
شیرویه