kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۲۶۰۰
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۴
روزنامه‌نگاران تراز انقلاب تجلیل شدند

شریعتمداری: یکی از رسالت‌های قلم به‌دستان معرفی فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) است (اخبار ادبی و هنری)

آئین تجلیل از روزنامه‌نگاران تراز انقلاب همراه با جایزه قلم مقدس صبح دیروز در تالار رودکی برگزار شد. حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان نیز یکی از روزنامه‌نگارانی بود که تجلیل شد.
 
 
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ، علی‌اکبر اشعری دبیر جایزه قلم مقدس، هیئت انتخاب جایزه، ایمان شمسایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت، سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، محمد اللهیاری مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، پیام تیرانداز مدیرعامل خبرگزاری فارس، محمدامین ایمان‌جانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان و جمعی دیگر از مسئولان و اهالی رسانه از حاضران در این مراسم بودند.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین تجلیل از روزنامه‌نگاران تراز انقلاب گفت: ما مثل هر بخش دیگری از فضای فعالیتی مدیریتی در وزارتخانه پای کار همکارانمان می‌ایستیم و دخالتی نداریم. باید از همه اهالی رسانه، مطبوعات و از همه طیف‌ها که در قصه غزه پای کار آمدند تشکر کنیم. قصه غزه غصه پرقصه‌ای است که فرصت صحبت نیست.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد: از پنج عزیز بزرگوار که جایزه قلم مقدس را دریافت کردند تشکر می‌کنم. ذات انقلابگری همین است. دوست دارم برای چنین امری دوستان جلسات بیشتری بگذارند؛ زیرا زبان رسانه‌ای ما الکن است و برای چنین جمع فاخری باید یک نشست فاخر که نیازمند نسل جدید است برگزار شود تا نسل جدید آقای انبارلویی و شریعتمداری را بیشتر بشناسند.
وی گفت: زمانی که دانشجوی ارشد بودم یک روزی روزنامه کیهان علیه شهرداران مناطق مطلبی نوشته بود. فردای آن روز آقای شریعتمداری نوشت، طلب حلالیت می‌کنم. یک روزنامه‌نگار انقلابی اگر موردی هم پیش می‌آید معذرت خواهی می‌کند. وزیر فرهنگ تصریح کرد: امسال رسانه‌ها ظهور کرده‌اند و دوره جدیدی است. من چهره‌های جدیدی را می‌شناسم که باید از آن‌ها تجلیل شود. الحمدلله در فضای رسانه‌ای چنین مواردی را داریم. ما باید با کسانی که دهه‌ها فعال و حاضر هستند و حتی با ما هم‌عقیده نیستند همکاری کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: فضای رسانه‌ای فضای نقد و آزادی بیان است. همه دوستان ما قابل احترام هستند و از همه آن‌ها تجلیل می‌کنیم.
وی گفت: همچنین بحثی در رسانه‌ها به نام مشهورات داریم که ما باید مقابل آن بایستیم.روزنامه انقلاب اسلامی نباید تحت تاثیر مشهورات قرار گیرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: میزان حجاب و پاکدامنی در جامعه ما بالای ۸۰ درصد است که حتی هنرمند انقلابی ما هم تحت تاثیر چنین جوی قرار می‌گیرند. ان‌شاءالله خداوند به همه ما توفیق بدهد تا در پناه خداوند متعال باشیم. به امید پیروزی جبهه جهانی اسلام.
فرشاد مهدی‌پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ نیز در آئین تجلیل از روزنامه‌نگاران تراز انقلاب گفت: این جایزه و نشان به یاد دکتر رضا مقدسی بنا شده است که ۱۳ بهمن ماه سالروز درگذشت ایشان است. مقدسی فردی بود که همواره در طول عمر خود مشغول کار رسانه‌ای بود و دقیقه‌ای تعلل نداشت. او در طول عمر خود همواره میراث‌دار نهضت انقلاب و امام بود. این نام در زمان حیات ایشان به عنوان روزنامه‌نگار تراز انقلاب اسلامی انتخاب شد و این ایده به بیش از ۱۰ سال قبل برمی‌گردد.
در ادامه این آئین از مجتبی قاسمی پدر شهیده آیدا قاسمی تجلیل و تقدیر شد.
سپس نماهنگی از حسین پاک نمایش داده شد. حسین پاک خبرنگاردانشجو گروه سیاسی است که به‌ جنوب لبنان برای پوشش خبری حمله‌های رژیم صهیونیستی اعزام شده است. علیرضا ملکیان عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جایزه قلم مقدس از سوی هیئت انتخاب جایزه قلم مقدس بیانیه‌ای را قرائت کرد و سپس از برگزیدگان تجلیل شد.
کاظم انبار‌لویی سردبیر روزنامه رسالت، پیام تیرانداز مدیرعامل خبرگزاری فارس‌، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان، عبدالله گنجی نویسنده، روزنامه‌نگار و فعال عرصه فرهنگ، مسعود شجاعی‌طباطبایی کاریکاتوریست و گرافیست و میترا لبافی خبرنگار صداوسیما چهره‌های تجلیل شده به عنوان روزنامه‌نگار تراز انقلاب در دومین جایزه قلم مقدس هستند. 
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در این مراسم گفت: من خود را شایسته این تقدیر نمی‌دانم و از عزیزان تشکر می‌کنم که چنین شرمندگی را برای من ایجاد کردند.
وی ادامه داد: اکنون که فرصت چند دقیقه‌ای دارم می‌خواهم از انقلاب اسلامی شروع کنم. کاری که امام ما انجام داد و کاری کارستان بود این که غبارهای بدعت و کج‌اندیش و تحریف که طی قرن‌ها بر چهره اسلام ناب محمدی‌(ص) نشسته بود را زدود و اسلام ناب را همان‌گونه که در صدر بود ارائه فرمود.
 شریعتمداری افزود: امام راحل ما می‌فرمودند، دنیا تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) است و شواهد موجود نیز همین تشنگی را نشان می‌دهد. یکی از وظایف اهل قلم مقابله با شبهه‌ها و تحریف‌ها و شناساندن این چشمه به تشنگان است. 
شریعتمداری گفت: در صدر اسلام هم این ترفند وجود داشت و کفار برای اینکه صدای پیامبر خدا (ص) به گوش مشتاقان نرسد، در خانه خدا جمع می‌شدند و می‌کوشیدند با کف و سوت و سر و صدا مانع از رسیدن پیام به دیگران شوند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: رسول خدا(ص) می‌فرمایند سه صدا هست که از همه حجاب‌ها عبور می‌کند و به ساحت خدا می‌رسد. صدای قلم عالمان، صدای پای رزمندگان و صدای چرخ‌های ریسندگی به زبان امروز صدای چاپخانه‌ها، توپخانه‌ها و کارخانه‌ها.