kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۹۱۹۵
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۰
با مشارکت 81 هزار نفر

طرح زمستانی پلیس راهور و دستگاه‌های امدادی و خدماتی در جاده‌های کشور آغاز شد

 

طرح زمستانی پلیس راهور و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی از دیروز رسماً در جاده‌های کشور آغاز شد.
به گزارش ایسنا، با اجرای رزمایش طرح زمستانی پلیس و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی در دانشگاه علوم انتظامی امین و با حضور جمعیت هلال احمر، سازمان اورژانس کشور، امدادخودروها، سازمان راهداری، آتش‌نشانی و...، طرح زمستانی در جاده‌های کشور از دیروز رسماً آغاز شد.
رئیس پلیس راهور فراجا در این مراسم با اشاره به آغاز طرح زمستانی پلیس راهور در جاده‌های سراسر کشور گفت: این طرح تا ۲۰ اسفند ادامه دارد.
سردار سیدکمال ‌هادیانفر با بیان اینکه ۸۱ هزار نفر از هشت دستگاه امدادرسان در این طرح مشارکت دارند، افزود: در اجرای این طرح از ۷۲ بالگرد نیز کمک گرفته شده است، همچنین
۹ هزار و ۵۳۵ خودروی سبک و ۸ هزار و ۸۹۸ خودروی سنگین در ۶ هزار و۱۹۳ پایگاه ثابت و سیار در جاده‌ها و شهرها حضور دارند. پلیس راهور نیز با ۵۰۶ پایگاه ثابت و سیار و ۱۵ هزار و ۳۸۱ نیرو و سه هزار و ۴۴۳ دستگاه خودروی گشتی در طرح زمستانه شرکت می‌کند.
هادیانفر ادامه داد: همچنین پلیس راهور در این طرح از امکانات پهپادی خود نیز کمک خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۴۰۰ گردنه و محور در کشور داریم، اظهار داشت: ‌از این تعداد ۱۱۰ گردنه برف‌گیر است و در همین گردنه‌ها نیز شاهد آن هستیم که در هنگام زمستان و بارش برف، مشکلات زیادی برای رانندگان و مسافران ایجاد می‌شود. لذا ما توجه ویژه‌ای به این گردنه‌ها داریم. همچنین تاکید کردیم که در صورت آنکه تردد در جاده‌های ایمنی مسافران را تهدید می‌کند یا احتمال در راه ماندگی وجود دارد، حتما نسبت به انسداد جاده تا رفع خطر کامل از آن اقدام شود.
اجرای آزمایشی کروکی الکترونیک در سراسر کشور
رئیس پلیس راهور همچنین در حاشیه این مراسم از اجرای آزمایشی طرح کروکی الکترونیک در سراسر کشور خبر داد و گفت: بعد از یک بازه آزمایشی، اجرای کروکی‌ها به صورت الکترونیک در کل کشور با حضور رئیس‌جمهور آغاز می‌شود. در حال حاضر ۹۰ درصد افسران پلیس راهور به دست‌افزارها برای ترسیم کروکی الکترونیک مجهز شده‌اند.
هادیانفر درباره اهمیت کروکی الکترونیک بیان داشت: تنها در یک مورد که مربوط به بیمه‌هاست باید بگویم که براساس اعلام بیمه مرکزی، سالانه پنج هزار میلیارد تومان خسارت تصادفات پرداخت می‌شود که حدود دو هزار میلیارد آن مربوط به تصادفات ساختگی و کروکی‌های دارای ایراد بود.