رئیسی در جلسه هیئت دولت:
عملیات «طوفان الاقصی» رسوایی بزرگ امنیتی، نظامی و اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بود
رئیس جمهور تصریح کرد: عملیات ظفرمندانه «طوفان الاقصی» و اتحاد و انسجامی که در میان نیروهای مقاومت مشاهده میشود، نویدبخش پیروزیهای بزرگتر بوده و گواه آن است که پیروزی بر دشمن زوالپذیر صهیونیستی، دستیافتنی است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر یکشنبه در جلسه هیئت دولت، با اشاره به عملیات دلیرانه و پیروزمندانه مجاهدان فلسطینی در سرزمینهای اشغالی و تبریک این پیروزی به ملت فلسطین، اظهار داشت: آنچه امروز در فلسطین شاهد هستیم، تحقق وعده الهی و نتیجه عمل به راهبردی است که تأکید دارد آنچه دشمن را وادار به عقبنشینی میکند، نه سازش و تسلیم، بلکه ایستادگی است.
رئیسی عملیات غرورآفرین «طوفان الاقصی» را رسوایی بزرگ امنیتی، نظامی و اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی توصیف و تصریح کرد: این عملیات ظفرمندانه و اتحاد و انسجامی که در میان نیروهای مقاومت مشاهده میشود، نویدبخش پیروزیهای بزرگتر بوده و گواه آن است که پیروزی بر دشمن زوالپذیر صهیونیستی، دستیافتنی است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وقوع زمینلرزه در کشور افغانستان و ابراز همدردی با خانوادههای مصیبتدیده، افزود: جمهوری اسلامی ایران برای ارسال کمکهای بشردوستانه به کشور همسایه آمادگی دارد.
رئیس جمهور در ادامه با تبریک هفته فرماندهی انتظامی (فراجا) به همه نیروهای حافظ امنیت در مناطق مختلف کشور از شهرها و روستاها تا مرزهای سراسر کشور، یاد شهدای امنیت کشور را نیز گرامیداشت و از مسئولان فراجا خواست که پیشگیری از وقوع جرم و نیز جرایم سازمانیافته را در اولویت کار خود قرار دهند.
رئیسی به آغاز رسمی عملیات اجرائی احداث گذرگاه ارس در مرز ایران و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت تسریع در تکمیل این طرح، بهرهبرداری از آن را موجب ارتقای سطح تعاملات و تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور و همچنین کشورهای منطقه دانست و گفت: مسائل منطقه باید با گفتوگوی کشورهای منطقه و بدون دخالت بیگانگان حل و فصل شود.
در این جلسه وزیر امور خارجه نیز گزارشی از پیروزیهای جریان مقاومت فلسطین ارائه کرد و اهداف این عملیات را مقابله موثر با هتک حرمت مسجدالاقصی، حمایت از مردم فلسطین و توجه دادن جهانیان به زخم بهبودنیافته اشغال فلسطین عنوان کرد.
استانداران سمنان و بوشهر نیز در پایان جلسه هیئت دولت گزارشی از کیفیت اجرای طرحها و برنامههای دولت در استانهای محل ماموریت خود و نیز میزان اجرای مصوبات سفر استانی دولت مردمی ارائه کردند.
ضرورت تسریع تکمیل طرح دولت هوشمند
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در بیست و ششمین جلسه شورای اجرائی فناوری اطلاعات که پیش از ظهر دوشنبه برگزار شد، تکمیل طرح دولت هوشمند را از اولویتهای مهم دولت عنوان کرد و با اشاره به عدم اهتمام کافی در به سرانجام رساندن دولت الکترونیک در دورههای گذشته گفت: تلاش دولت مردمی برای تکمیل دولت هوشمند، گامی مهم در جهت تسهیل زندگی مردم است.
رئیسی ارتقای شفافیت، مبارزه با فساد، اجرای عدالت، توسعه ارتباطات، جمعآوری دقیق اطلاعات و ایجاد اشتغال را از جمله مزیتهای تکمیل دولت هوشمند در کشور برشمرد و بر اتصال هر چه سریعتر دستگاههایی که تاکنون و به هر دلیلی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل نشدهاند، تاکید کرد.
وی ملاحظات برخی دستگاهها در ارائه اطلاعات را از جمله موانع جدی بر سر راه تحقق حکمرانی دیجیتال دانست و با اشاره به طرح مسائلی از جمله امنیت از سوی این دستگاهها به عنوان علت عدم اتصال به درگاه خدمات دولت هوشمند، دستور داد کارگروهی متشکل از متخصصین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شورای عالی فضای مجازی و شورای اجرائی فناوری ارتباطات در مرکز ملی فضای مجازی ادله این دستگاهها را بررسی و صحتسنجی کنند.
رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر تسهیل ارتباطات ایرانیان خارج از کشور با مجموعه دستگاههای اجرائی و حاکمیتی، وزارت امور خارجه را مکلف کرد با بهرهگیری از بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، ارتباط و تبادل اطلاعات این قشر از شهروندان ایرانی را نیز تسهیل کند.
رئیسی همچنین ضمن یادآوری قانون تجارت الکترونیک، از همه مراجع قانونی، قضات، بانکها و واحدهای حقوقی دستگاههای اداری خواست به موجب این قانون و به منظور تسهیل امورات مردم، همه اسناد الکترونیک را به رسمیت بشناسند.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به اهمیت شبکه ملی ارتباطات، ضمن تقدیر از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق این طرح، بر ضرورت تسریع در تکمیل این طرح مهم ملی تاکید کرد.
در این جلسه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آخرین وضعیت اجرای قانون اتصال دستگاههای اجرائی کشور به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند گزارشی ارائه کرد.
عیسی زارعپور در این گزارش با اشاره به پیوستن
96 درصد دستگاهها به این درگاه، احراز هویت 26 میلیون نفر از شهروندان بالای 18 سال، 519 میلیون مراجعه به درگاه، رشد عظیم 10 میلیارد تراکنش بر بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و همچنین ارائه مجوزهای دستگاهی، صنفی و خانگی در این بستر الکترونیکی گفت: خوشبختانه میزان مراجعات مردم و آمار دریافت خدمات آنها بر بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نشان میدهد این درگاه به محل رجوع مردم و گرهگشایی از امورات آنها تبدیل شده است.
در این جلسه همچنین با حضور رئیس جمهور سه مصوبه از جمله الزامات ارتقای رتبه در شاخصهای توسعه الکترونیکی به تصویب اعضا رسید.