سرتیپ صهیونیست: ما جنایتکاریم درست مثل آلمان نازی
سرويس خارجي-
برمبناي ادله حقوق بينالملل و با توجه به اعتراف سازمان عفو بين الملل، رژيم صهيونيستي به دليل ماهيت نژادپرستانه خود و اعمال سياستهاي قوميتي عليه فلسطينيان، يك رژيم آپارتايد است. «آمیرام لوین»، افسر صهیونیستی و معاون سابق موساد نيز اعتراف كرده است: «ارتش اسرائیل دست به جنایتهای جنگی در کرانه باختری میزند، همانند آنچه در آلمان نازی رخ داد.»
رژيم «اسرائیل یک سیستم ظالمانه و سلطه گر را علیه فلسطینیان در تمام مناطق تحتاشغال خود اعمال میکند.» اين جمله در گزارش سازمان عفو بين الملل مستقر در اتحاديه اروپا درباره رژيم صهيونيستي آمده است. گزارشي كه در آن با شواهد و دادههاي ميداني قابل تائيد، نتيجهگيري شده است كه رژيم صهيونيستي يك سيستم سياسي آپارتايد(تفكيك نژادي و قوميتي) به شمار ميرود. براساس اطلاعات عفو بينالملل، صهيونيستها به صورت عمدي و هدفدار، قوانین، سیاستها و اقداماتی را برای حفظ یک سیستم ظالمانه عليه فلسطینیان بهكار ميگيرند، آنها را از نظر جغرافیایی و سیاسی از هم جدا ميكنند و تلاش دارند تا فلسطينيان اغلب در فقر، درآمد كم و در یک حالت دائمی ترس و ناامنی زندگي كنند. اصطلاح «آپارتاید» در اصل برای اشاره به سیستم سیاسی در آفریقای جنوبی بهکار میرفت که به دنبال جداسازی نژادی و سلطه و سرکوب سفيدپوستان عليه سياهپوستان بود. اين سيستم سياسي در سال 1991 ميلادي حدود 32 سال پيش در نتيجه مبارزات مدني جنبش سياهپوستان آفريقاي جنوبي به پايان رسيد، اما سيستم آپارتايد در فلسطين همچنان ادامه دارد. سيستمي كه صهيونيستها عليه فلسطينيان بهكار ميگيرند و نكته جالب آنكه غرب نيز از چنين سيستمي حمايت ميكند. اين در حالي است كه بر اساس کنوانسیون آپارتاید در اساسنامه رم و حقوق بینالملل، آپارتايد يك عمل غیرانسانی است که اساساً نقض جدی حقوق بشر به شمار ميرود، هرچند غرب در برابر اين سيستم در فلسطين سكوت كرده است. در واقع به نظر ميرسد كه حقوق بشر سالهاست براي دفاع از فلسطینیها كنار گذاشته شده و سياستمداران غربي علاقهاي به پيگيري حقوقي اقدامات آپارتايدي اسرائيل ندارند. حتي در جریان تأسیس رژيم صهيونيستي در سال 1948، صهيونيستها صدها هزار فلسطینی را از خانه و وطن خود اخراج کردند و صدها روستای فلسطینی را ویران کردند. اقداماتي كه اساسا ميتواند به عنوان پاکسازی قومی دستهبندي شود، اما هيچ كسي در غرب تا كنون صهيونيستها را بهدليل اين اقدامات مورد مواخذه و پيگيرد قضايي قرار نداده است. «بنجامین پوگروند»، نويسنده نشريه عبري زبان هاآرتص در تلآويو در مطلبي كه سهروز پيش در اين روزنامه منتشر كرد، صراحتا اعلام كرد كه «من برای چندین دهه از اسرائیل در برابر ادعاهای آپارتاید دفاع کردم، اما دیگر نمیتوانم. اكنون در اسرائیل شاهد آپارتاید هستم، همان آپارتايدي که در آفریقای جنوبی وجود داشت. قدرت گرفتن نيروهاي فاشیست و نژادپرستانه كابينه اسرائیل چيزي نيست كه بتوان آن را ناديده گرفت.» اين اظهارات بيسابقهترين ادعاي يك نويسنده عبري زبان بود كه به صراحت اعتراف كرد: «اسرائيل بهدليل ماهيت نژادپرستانهاش ديگر قابل دفاع نيست.»
روز گذشته نيز «آمیرام لوین»، افسر صهیونیستی با درجه سرتیپي كه سابقه معاونت موساد را هم داشته، در گفتوگو با راديوي سراسري كان اعتراف كرد: «ارتش اسرائیل دست به جنایتهای جنگی در کرانه باختری میزند، همانند آنچه در آلمان نازی رخ داد. اسرائیل همچنین در کرانه باختری نظام آپارتاید را اجرا میکند.» آمیرام لوین در ادامه گفت: «ارتش اسرائیل شریک در جنایتهای جنگی است، این امر از رهگذر تحولات عمیقی صورت میگیرد که یادآور رخدادهای آلمان نازی است. اگر به الخلیل برويد، خیابانهایی را خواهید دید که عربها نمیتوانند در آن راه بروند. این دردناک است و مسئله خوبی نیست؛ اما واقعیت است، مانند آنچه در آلمان نازي انجام شد.»
گزارشهاي ميداني نيز شكاف بسيار زياد سطح زندگي فلسطينيان و صهيونيستها را نشان ميدهد. برخي شهركهاي صهيونيستي با ساختمانهاي هوشمند در كنار خانههاي نيمه ويران فلسطينيان برپا شده است. گزارشهاي زيادي از فقر عمدي و كمبود پول و درآمد در ميان فلسطينيان وجود دارد و همه اين شرايط به صورت عامدانه و هدفدار توسطاشغالگران بر فلسطينيها تحميل شده است. گزارش صندوق توسعه سازمان ملل ميگويد كه درآمد يك شهروند فلسطيني يك بيستم درآمد يك شهركنشين است. اين وضعيت را جز گروگانگيري و محاصره چه ميتوان ناميد؟
ائتلاف موسسات آمریکایی علیه آپارتاید تلآويو
از سوي ديگر، همزمان با بالا گرفتن انتقادات از نظام آپارتايدي و تبعيض نژادي اسرائيل، حدود ۲۰۰ موسسه، تشکل و سازمان آمریکایی در مخالفت با رفتار نژادپرستانه و جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین ائتلاف تشکیل دادند. براساس اين گزارش، دهها موسسه، کلیسا و سندیکای آمریکایی به ائتلاف فراگیری تحت عنوان «جامعه خالی از آپارتاید» به منظور مقابله با جنایتهای مداوم رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین پیوستند. این ائتلاف بر روی سایت رسمی خود از موسسات خواسته است که درخصوص مقابله با جنایتهای رژیم آپارتاید رژیم اسرائیل علیه ملت فلسطین فرهنگسازی کنند. آنها همچنین از تشکلها ونهادها خواستند که اقداماتی علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از ملت فلسطین اتخاذ کنند.
سی و دومین هفته تظاهرات علیه نتانیاهو
بهدليل بحران داخلي در تلآويو و اصرار نتانياهو براي تغيير قوانين قضايي، اعتراضات و بيثباتي همچنان در مناطقاشغالي ادامه دارد. شامگاه شنبه نيز با حضور دهها هزار نفر، باز هم خیابانهای شهرهای مختلف فلسطیناشغالی شاهد تجمع مهاجران صهیونیست برای اعلام اعتراض علیه نتانیاهو بود. رسانههای عبری زبان خبر دادند، باز هم کانون اصلی این تظاهرات در خیابان کاپالان در تلآویو بود در حالی که هزاران نفر دیگر نیز در حیفا، قدس، کفر سابا، و دهها نقطه دیگر از فلسطیناشغالی علیه سیاستهای نتانیاهو شعار دادند. در برخی از مناطق از جمله در تلآویو درگیریهای جسته وگریختهای بین معترضین و نیروهای پلیس درگرفت. یائیر لاپید در جمع تظاهرات کنندگان در تلآویو حاضر شد و به همراه آنها به تظاهرات پرداخت. به گزارش شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی، لاپید در این رابطه گفت: «کابینهای که در مقابل حکم دادگاه عالی کرنش نکند، کابینهای غیر قانونی است.»
تقلا برای مقابله با خودکشی نظاميان
گزارشهاي متعددي از افزايش آمار خودكشي در ميان نظاميان صهيونيست وجود دارد و هفته گذشته نيز حداقل دو نظامي ارتش در فاصله دو روز دست به خودكشي زدند. گفته شده اين خودكشيها بهدليل فشار رواني و ترس از جنگ در ميان نظاميان صورت ميگيرد. همزمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بعد از افزایش موارد خودکشی در میان سربازان، تصمیم به تشکیل تیمی برای بررسی این مسئله گرفت. این تیم برای ثبت درخواستهای سربازان برای بررسی وضعیت روانی آنها تشکیل شده است. روز دوشنبه یک سرباز صهیونیست به نام اور دونیو با آتش زدن خودش، خودکشی کرد. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این سرباز حدود ۱۰ ماه پیش درخواستی را برای بررسی وضعیت روانیاش به وزارت جنگ داده بود اما پاسخی دریافت نکرد. این شبکه اعلام کرد که خودکشی این سرباز یک روز بعد از خودکشی سرباز دیگری اتفاق افتاد که ارتش رژیم صهیونیستی قبول نکرده بود که وی معلول است.