فناوریهای نوین در حوزه هنر و قرآن میتوانند تأثیر بسزایی داشته باشند
حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در شصت و چهارمین جلسه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآنی با اشاره به مفهوم مسجد، گفت: وقتی از مساجد سخن بگوییم باید این واژه و مکان را به شکلی موسعتر مدنظر قرار دهیم تا شامل نمازخانهها نیز بشود چرا که در ادارات، مسجد به معنای مصطلح نیست به این معنا که صیغه مسجد بر مکان خوانده شده باشد و در واقع نمازخانه هستند؛ با این وجود نمازخانه نیز در حکم اثربخشی مسجد خواهند بود، لذا توسعه قرآن در مساجد باید تأمین به نمازخانهها، حسینیهها و مهدیهها نیز داده شود که در اماکن مختلف از جمله در ادارات، راه آهن، مترو و... وجود دارند.
به گزارش مهر، وی بیان داشت: وقتی از فعالیتهای قرآنی سخن گفته میشود، نباید صرفاً قرائت قرآن یا اجرای تواشیح به اذهان متبادر شود، البته که قرآن و صوت زیبا بسیار اثربخش است و همواره حضور قاریان مطرح ایرانی و مصری در شهرهای مختلف مورد استقبال مردم قرار گرفته است اما نباید به این اندازه بسنده کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: باید اجازه دهیم که همه از ذوق خود استفاده کنند و مردم با روحیات مختلف در سطح این فعالیتها حضور یابند. به هر روی از شیوههای مختلف قرآنی باید برای جذب مردم استفاده کرد اما این نکته را باید اضافه کنیم که فناوریهای نوین در حوزه هنر و قرآن میتوانند تأثیر بسزایی داشته باشند؛ بنابراین باید ظهور و بروز بیشتری را به این عرصه در سطح فعالیتها اختصاص دهیم به طوری که رشتههایی نظیر فیلم، تئاتر، رمان، سریال، فیلم سینمایی و موسیقی قرآنی خروجی و بهرهمندی از این فناوری باشد.
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام و قرآن هرچه تلاش میکنند که علیه قرآن کار کنند، اتفاقاً نتیجه به نفع قرآن میشود، امروز اگر با ابزار هنر مفاهیم قرآنی را ترویج دهیم بزرگترین کار اثربخش قرآنی خواهد بود که البته این موارد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد توجه واقع شده است.