kayhan.ir

کد خبر: ۲۶۸۱۳۸
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان:

100 واحد تولیدی راکد همدان در دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشتند

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان با‌اشاره به اینکه از آغاز به کار دولت سیزدهم‌، یکصد واحد صنعتی و معدنی در استان احیا و به چرخه تولید بازگشتند گفت: رشد صنعت و صادرات استان در دولت سیزدهم بی‌نظیر است.
 
 
 
همدان- خبرنگار کیهان:
 
احمد ‌شانیان در جمع خبرنگاران از رشد ۲۶ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری در استان خبر داد و گفت: اکنون با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشور ما، حفظ واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی فعال کار سخت و دشواری است از این رو تداوم چرخه تولید یکی از اولویت‌های کاری مسئولان است.
وی با‌اشاره به اینکه بیش از ۲۰ طرح توجیهی اولیه برای ورود سرمایه‌گذاران تهیه شده است عنوان کرد: در حال حاضر پنج طرح بزرگ ارائه شده و با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده در اختیار شرکت‌های سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان از وجود پاره‌ای از مشکلات در زمینه سرمایه‌گذاری ابراز تاسف کرد و گفت: مقرر شده زمانی که سرمایه‌گذار با طرح مشخص و منطبق با طرح آمایش ورود ‌کند زمین مورد نیاز در اختیار او قرار گیرد.
وی تاکید کرد: اطلس سرمایه‌گذاری برای طرح‌های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی راه‌اندازی و در سامانه استانداری بارگذاری شده است.
شانیان با ابراز خرسندی از اینکه در بخش معدن اتفاقات خوبی در حال شکل گرفتن است افزود: صدور گواهی کشف محدوده‌های لیتیوم در همدان یکی از دستاوردهای ارزشمندی بود که مورد توجه بسیاری از رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت به طوری که از فردای آن روز قیمت لیتیوم در بازارهای جهانی کاهش یافت.
وی با‌اشاره به اینکه بیشترین طرح‌های صنعتی استان در حوزه صنایع معدنی است خاطرنشان کرد: بیش از
۳۴ درصد واحدهای صنعتی استان به معدن وابسته هستند و باید مواد اولیه آنها تامین شود. 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت‌های موجود در خوشه‌ها و مشاغل خرد ‌اشاره کرد و گفت: در حال حاضر واگذاری تسهیلات ‌اشتغال روستایی بیش از هشت برابر شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۰ واحد صنعتی در استان به بهره‌برداری رسید اظهار داشت: اکنون شهرک صنعتی بهاران به دلیل گسترش واحدهای صنعتی و افزایش تعداد واحدهای تولیدی با کمبود زمین مواجه است.
شانیان درخصوص مشکلات مجتمع پتروشیمی هگمتانه، گفت: مشکلات این حوزه به زودی رفع و نیز عملیات اجرایی کارخانه تولید شیشه خودرو در ملایر آغاز می‌شود.
وی یادآور شد: در ابتدای پیروزی انقلاب حدود
۵۰ واحد تولیدی فعال بود اما امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان فعال است.