فضائلی:
دیدار با رهبر انقلاب با پیگیریهای مکرر روحانی انجام شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری گفت: دیدار حسن روحانی با رهبر معظم انقلاب به درخواست رئیسجمهور سابق و با پیگیریهای مکرر او انجام شد.
سرویس سیاسی-
مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در رابطه با دیدار اخیر حسن روحانی رئیسجمهور سابق کشورمان با رهبر معظم انقلاب، گفت: مقام معظم رهبری همواره دیدارهای متنوع و متعددی با افراد داشته و دارند. بعضی از این دیدارها، دیدارهای کاری با دولتمردان و فرماندهان نظامی کشور در دوره مسئولیتشان است و برخی دیگر از دیدارها با دولتمردان سابق یا حتی غیردولتمردان انجام میشود.
وی افزود: به جز ایام شیوع کرونا، دیدارهای رهبر انقلاب با افراد مختلف با شئون، سلایق و جایگاههای مختلف همواره ادامه داشته است. بنابراین، دیدار دولتمردان سابق با مقام معظم رهبری یک امر مسبوق به سابقهای است و بحث جدیدی نیست.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری تصریح کرد: نکته دیگر این است که این دیدار به درخواست روحانی و با پیگیریهای مکرر او انجام شد که البته جنبه کاری هم نداشت و به عبارتی نوعی تجدید دیدار بود.
فضائلی گفت: بحثهایی که در این دیدار مطرح شده، بحثهای روز نبودند و در مجموع میتوان گفت دیداری معمولی بوده است.
هیاهوی اصلاحطلبان برای یک دیدار معمولی
در روزهای گذشته «حسن روحانی» رئیسجمهور سابق به محضر رهبر انقلاب رفته و دیداری حدود یک ساعته برگزار شده است. پس از این دیدار، جریان اصلاحطلب به فضاسازی رسانهای درباره این خبر پرداخت.
در همین رابطه «محمد مهاجری» فعال اصلاحطلب در توئیتر نوشت: «حتی اگر از محتوای دیدار اخیر یک ساعته حسن روحانی با رهبر معظم انقلاب، هیچ خبری منتشر نشود، اصل خبر، پیام مهمی دارد برای اهالی سیاست. چه راست، چه چپ، چه دلواپس، چه...».
همچنین «جواد امام» فعال اصلاحطلب در گفتوگو با ایلنا در اینباره گفته بود: «خبرهایی در این خصوص در فضای مجازی مشاهده کردم، اما پیش از آن از دوستان مشترکی با آقای روحانی داریم، شنیده بودم که چند هفته پیش این ملاقات صورت گرفته است. آقای روحانی در گزارشی که به دوستانشان دادند بسیار ابراز رضایتمندی کرده بودند از جلسهای که با رهبری داشتند و صحبتهایی که رد و بدل شده است». این فعال اصلاحطلب در ادامه مدعی شده بود: «به هر حال یک عدهای هستند که تلاش میکنند اساساًً این ارتباطات و دیدارها فراهم نشود و صورت نگیرد و این همان بحثی نفوذ است که ما مطرح میکنیم، معتقدم این جریان در واقع کار دشمن را کم میکند و سعی میکند هر کسی که در دایره نظام است را به جز یک گروه خاص حذف کند و دایره خودیها به شدت تنگ شده است».
وی افزود:«باید از تجربه هشت سال گذشته استفاده کرد؛ مانند آنچه که امروز درباره ضرورت مذاکره بیان میشود و خود آقایان هم به آن اذعان دارند و گفتهاند یکی از تجاربی که این روزها مورد استفاده قرار میگیرد تجربه مذاکرات دور قبل است که بسیار کارآمد بوده است».
روزنامه اصلاحطلب شرق نیز دیروز در گزارشی درباره این دیدار مدعی شد: دیدار روحانی با رهبر انقلاب یک پیام مهم دارد؛ آنکه رابطه رهبر انقلاب با روحانی مخدوش نیست و حتی احیانا نقد عملکردها باعث گسست میان ایشان با رئیسجمهور سابق نشده است. این پیام روشن در حالی است که روز گذشته برخی جریانهای تندروی اصولگرا کوشیدند حتی به این پیام صریح بیتوجه باشند.
این روزنامه اصلاحطلب همچنین نوشت: این دیدار در شرایطی رخ داده است که برخی نیروهای اصولگرا در مجلس به سختی دنبال محاکمه روحانیاند و چندی است امضاهای زیادی جمع میکنند تا بهزعم خود روحانی را پای میز محاکمه بکشانند. حتما دیدار اخیر میتواند باعث تغییر رویکرد اصولگرایان در مواجهه با روحانی شود مگر آنکه آنها خود را یک قدم جلوتر از رهبر انقلاب ببینند!
تلاش برای احیای روحانی، عطش قدرت یا جهالت؟!
آنچه از ذوقزدگی اصلاحطلبان در درز خبر دیدار روحانی با رهبر انقلاب برمیآید، آن است که این جریان همزمان با مذاکرات وین با فضاسازی درباره برخی اخبار و از جمله دیدار روحانی با رهبری، در پی القای این ادعا است که دولت سیزدهم در عرصههای مختلف و از جمله مذاکرات وین، دچار ضعف شده و برهمین اساس مشورت با مقامات ارشد دولت قبل برای خروج از این وضعیت صورت گرفته است، در حالی که برخلاف این ادعا، دولت سیزدهم هم در عرصه سیاست داخلی و هم سیاست خارجی کارنامه خوبی ارائه داده است.
همچنین این جریان ظاهرا بهدنبال محک زدن افکارعمومی درباره اخبار مربوط به رئیسجمهور سابق است که با وجود اطلاع از وضعیت این افراد در افکار عمومی و دارا بودن ضعیفترین کارنامه در طول دولتهای پس از انقلاب، اگر نشانه عطش برای بازگشت به قدرت نباشد، حداقل به این معنا است که سران این جریان نسبت به فجایع عملکردشان در یک جهالت عجیب به سر میبرند.
همچنین گویا اصلاحطلبان بهدنبال فعال کردن اشخاصی همچون روحانی و جهانگیری برای عملیات رسانهای علیه دولت سیزدهم در ماههای آینده هستند.