مدیرمسئول کیهان در برنامه بدون توقف:
حصر، لطف نظام به سران فتنه است
مدیرمسئول روزنامه کیهان با اشاره به اینکه حصر، لطف بزرگی بود که نظام به سران فتنه کرد، یادآور شد: 9 دی نظام را واکسینه کرد و برکات زیادی داشت اما مهم این است که ماجرای فتنه و 9 دی را بایگانی نکنیم چون عواملش هنوز در میدان هستند.
سرویس سیاسی-
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در برنامه «بدون توقف» که قسمت دیگری از آن پنجشنبهشب از شبکه سوم سیما پخش شد، در پاسخ به اینکه «چرا حصر صورت گرفت» گفت: مسئله حصر یک ارفاق و یک لطف بزرگی بوده که نظام به سران فتنه کرده و نظام صرفاً ازاینجهت که میخواست به دلیل سوابقی که داشتند به آنها لطفی بکند آنها را در حصر نگه داشت و اگر غیرازاین بود جرم آنها جرم بسیار بزرگ و فساد فیالارض بود.
وی همچنین در پاسخ به اینکه «با توجه به اینکه صدور هر حکمی باید در حیطه دادگستری انجام شود و آیا شورای عالی امنیت ملی اجازه صدور این حکم را داشته» اظهار کرد: تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، در حکم قانون است و این شورا از دستگاه قضایی خواست تا فعلاً اینها محاکمه نشوند.
مدیرمسئول کیهان گفت: این در حالی است که سران فتنه دست به وطنفروشی زدند و خیانت کردند. مستنداتش هم هست. فقط خون یکی از افرادی که ریخته شده کافی است که آنها را اعدام کنند، آنها آمدند در اوج اقتدار نظام به جمهوریت نظام حمله کردند، آرای مردم را زیر سؤال بردند و مملکت را به آشوب کشیدند.
شریعتمداری ادامه داد: خواستههایی که الآن توده مردم دارند، خیلی بالاتر از حصر است، من فقط میدانم که به عوامل فتنه لطف کردند و مجازاتشان خیلی بالاتر از اینها است.
وی با تأکید بر اینکه «حصر لطف نظام به سران فتنه است» افزود: خیلی مهم نیست که چه کسی یا چه ارگانی دستور حصر را داده است. بههرحال شورای عالی امنیت ملی میتواند تصمیماتی بگیرد که در روال عادی وجود ندارد چراکه اگر غیرازاین باشد اصلاً نیازی به شورای عالی امنیت ملی نیست.
مدیرمسئول کیهان خاطرنشان کرد: مطمئن باشید آنهایی هم که از رفع حصر حرف میزنند خیلی هم راضی به برداشتن حصر نیستند!
شریعتمداری افزود: البته آنها در فضای کنونی، خیلی از رفع حصر حرفی نمیزنند چون دیگر این مسئله برایشان موضوعیتی ندارد. آنها بهویژه در شرایط کنونی و انتخابات دنبال این هستند ببینند مردم چه میخواهند تا روی آن مانور دهند. الآن بیشتر مشکلات مردم به مسائل اقتصادی برمیگردد و آنها هم به دنبال این هستند نه مسئله رفع حصر.
برکات حماسه 9 دی
مدیرمسئول کیهان در ادامه با تأکید بر اینکه حماسه 9 دی یکی از الطاف خداوند بود، عنوان کرد: اولاً اینکه 9 دی نظام را واکسینه کرد و برکات زیادی داشت، چون دشمن و پادوهای او که کار را تمامشده فرض میکردند و همه توان و نیروی خودشان را به کار گرفته بودند، نزد افکار عمومی شناسایی شدند درحالیکه شناسایی این نیروها هزینههای زیادی داشت ولی در این مقطع خیلی راحت دستشان رو شد.
وی افزود: دیگر اینکه باعث شد بار دیگر موازین حضرت امام (ره) برای نسلهای سوم و چهارم بازگو شود. همچنین از طرف دیگر 9 دی نشاندهنده این بود که نظام از استواری و استحکام خاصی برخوردار است.
فتنه 88 و 9 دی را بایگانی نکنیم
شریعتمداری تأکید کرد: مهم این است که ماجرای فتنه 88 و 9 دی را بایگانی نکنیم چون عواملش هنوز در میدان هستند و حتی یک عده از همانهایی که خواستار تحریم ایران شدند، الآن مسئولیت دارند.
بیشتر از همه مطبوعاتیها
به دادگاه احضار شدهام
وی در پاسخ به اینکه «آیا شما مصونیت قانونی و قضایی دارید» گفت: من هیچ مصونیتی ندارم، من بیشتر از همه مطبوعاتیها به دادگاه احضار شدهام و بیشتر از همه آنها در دادگاه بودهام، همین الآن هم حدود 50 شکایت از ما وجود دارد ولی موضوع این است که وقتی به دادگاه میرویم اسنادمان را ارائه میکنیم و همه حرفمان هم به دیگران این است شما بیایید و ببینید که کجای مطلبی که نوشتیم غلط بوده است.
مدیرمسئول کیهان در پاسخ به اینکه «اگر روزنامه دیگری هم جای شما باشد میتواند از خودش دفاع کند و دفاعش موردقبول واقع میشود» گفت: بله، بارها شده که خیلی از آنها هیچ محکومیتی نگرفتند و آنها که گرفتند قطعاً جرمی مرتکب شدهاند، مثلاً شهرداری دوران اصلاحات 120 شکایت از ما کرده بود که به یکی از وکلای آنها گفتم اقلاً به ما میسپردید تا چند شکایت بهدردبخور برایتان جور کنیم! خود اصلاحطلبان میگویند ما کیهان را تِی میکشیم، نمیخواهم بگویم معصوم هستیم اما اگر کسی نسبت به این شکایات حرفی دارد بیاید متن شکایت و دفاعیات را ببیند، اتفاقاً ما هر دو آنها را هم در روزنامه منتشر میکنیم.
مسئله فتنه 88، «انتخابات» نبود
شریعتمداری همچنین در قسمت دیگری از برنامه بدون توقف که چهارشنبهشب از شبکه 3 سیما پخش شد، درخصوص نقشآفرینی رسانهها بهویژه روزنامه کیهان درخصوص اتفاقات سال 88 گفت: ما تلاشمان این بود نقشه راه حریف را کشف کنیم، به همین دلیل اتفاقات کودتاهای مخملی را بررسی کردیم و بخشهای مفصلی از نظرات شخصیتهای مختلف را ارزیابی کردیم و وقتی دنبال کردیم، دیدیم در این میان خیلی مشابهت وجود دارد.
وی ادامه داد: در آن زمان مسئله اصلاً انتخابات نبود، مسئله خیلی فراتر بود و از قبل طراحیشده بود، از 6 ، 7 ماه قبل کلید احتمال تقلب زده شد، بعد بحث ائتلاف سفید پیش آمد که در آن مطرح کردند ما برایمان مهم این است که اختلافات را کنار بگذاریم و به یک نتیجه برسیم، حتی عبدالمالک ریگی دو مصاحبه با صدای آمریکا دارد و میگوید حاضرم مرزبانان ایرانی که گروگان گرفته بود را آزاد کنم بهشرط اینکه سران فتنه را آزاد کنید.
مستندات فتنه 88 که از قبل طراحیشده بود
مدیرمسئول روزنامه کیهان افزود: قبل از آن بیبیسی فارسی فقط رادیو بود اما از چندماه قبل از انتخابات شبکه تلویزیونی راهاندازی میکند، صدای آمریکا فقط رادیو بود اما شبکه تلویزیونی راه میاندازد، یورونیوز که اصلاً انگلیسی بود و برای اروپاست هم بخش فارسی راهاندازی کرد، رادیو زمانه به زبان فارسی راهاندازی میشود، سایت وزارت خارجه اسرائیل تا آن زمان به سه زبان عربی، عبری و انگلیسی بود که از آن زمان زبان فارسی را هم اضافه کرد که شعار نه لبنان و نه غزه شعار تارنمای اسرائیل است.
دو بار سفر «مشاور MI6» به ایران
وی در پاسخ به اینکه «آیا مستنداتی وجود دارد که اتفاقات از قبل طراحی شده بود» گفت: اگر به عقبتر برگردید یک تعدادی از مأموران و کارشناسان برجسته سرویسهای اطلاعاتی دشمن قبل از فتنه به ایران سفر میکنند و آنقدر این سندها متقن است که هیچ نمونهای خلافش نیست، جان کین از مرکز مطالعات دموکراسی لندن که پروژه جامعه مدنی ایران را پایهگذاری کرده و مشاور برجسته MI6 (سرویس اطلاعاتی انگلیس) است، دو بار به ایران میآید و برای کسانی که قرار است بعداً در فتنه نقش ایفا کنند کارگاه آموزشی میگذارد، یکی در سال 83 و یکی هم قبل از فتنه.
دستورالعملهای «ریچارد رورتی» و «هابرماس»
نظریهپردازان انقلاب مخملی در ایران
شریعتمداری بااشاره به اینکه در ماجرای فتنه دستورالعملهای «ریچارد رورتی» که سال 2007 فوت کرد و نظریهپرداز انقلابهای مخملی است، پیاده شد، عنوان کرد: «یورگن هابرماس» آلمانی مشهورترین نظریهپرداز نافرمانی مدنی سال 83 یا 84 به دعوت آقای مهاجرانی به ایران میآید و با تعدادی از این آقایان که برخی از آنها الآن سرکار هستند دیدار میکند، «تیموتی گارتن اَش» طراح تئوری «فشار از پائین چانهزنی از بالا» که فیلسوف سیاسی و از رهبران صهیونیست است که به MI6 هم مشاوره میدهد، اینها با هویت اصلی نیامدند بلکه بهعنوان شخصیتهای آکادمیک آمدند و حتی برخی به بعضی از دانشگاهها هم رفتند و همچنین یکی از آنها را به دیدار یکی از مراجع بردند.
دو مرکز در دبی و هلند
برای آموزش عوامل فتنه
مدیرمسئول روزنامه کیهان همچنین افزود: «مانوئل کاستلز» از اعضای برجسته کمیته خطر در آمریکاست، «الیوت آبرامز» مشاور امنیت ملی دولت بوش، بعد از آمدن آنها «الیزابت چنی»، دختر دیک چنی دو مرکز در دبی و هلند ایجاد میکند، این دو مرکز محلی بوده برای اینکه نیروها را بفرستند تا آموزش ببینند، خیلیهای دیگر هم هستند که باید اینها را بگذارید کنار مطالب قبلی.
جرج بوش و ویزای ویژه خاتمی
هدف: شنیدن صداهای متفاوت از داخل ایران
وی گفت: علاوهبر این، سال 1385 آقای خاتمی به آمریکا میرود، جیمی کارتر میزبان رسمی ایشان است، آن زمان جرج بوش در مصاحبهای با والاستریت ژورنال میگوید من ویزای ویژه خاتمی را رسماً صادر کردم برای اینکه میخواهم از ایران صداهای متفاوت بشنوم.
شریعتمداری تصریح کرد: این صداهای متفاوت را قبلاً ایشان (خاتمی) از طریق بنیاد باران و بنیاد گفتوگوی تمدنها تهیه کرده، برنامههای این دو بنیاد عمدتاً تبلیغ اسلام نرمال است، دقیقاً همان چیزی که آنها خواسته بودند، ته قضیه این است که اسلامی داشته باش مثل عربستان، مثلاً هدف برجام درمجموع نرمالیزاسیون است.
صدای واقعی و واحد ما در ایران؛
نظر حاج قاسم درباره آمریکا و برجام است
مدیرمسئول کیهان ادامه داد: من اینجا حیفم میآید از شهید بزرگوار حاج قاسم یاد نکنم، ایشان ازلحاظ سیاسی خیلی برجسته بود، سیاستش آمیخته به دیانتش بود، او میگوید در جریان جنگ صفین مشکل ازآنجا شروع شد که از اردوگاه حضرت علی(ع) دو صدا بیرون آمد، وقتی دو صدا شد طرف مقابل متوجه میشود که در اینطرف احساس ضعف وجود دارد، نظر حاج قاسم سلیمانی نسبت به آمریکا و برجام کاملاً مشخص است، این صدای واقعی ماست اما چرا آن صدای جانبی مدام بزرگتر میشود! برای اینکه دشمن روی آن صدا تمرکز کرده و تبلیغ میکند.
تحریمها علیه ایران کار فتنهگران بود
مدیرمسئول روزنامه کیهان در پاسخ به اینکه «پس برای رفع تحریمها باید چه کنیم» گفت: تحریمها کار فتنهگران بود، تحریمهای قطعنامه 1929 را همان فتنهگران به ما تحمیل کردند، آنها تفرقه ما را میخواهند، وقتی به هدف رسیدند از آنها هم رد میشوند، تحریمها دعوت اینهاست، رابرت گیتس میگوید «شما ما را به تحریم دعوت کردید» اگر اینطور نیست تکذیب کنید، حتی میگوید «دوستان ما خواستند که تحریمها فلجکننده باشد که اثر بگذارد چون اگر اینطور نباشد نقش واکسن را پیدا میکند.»
وی همچنین اظهار کرد: صحبتهای حضرت آقا ازاینجهت که رهبر و ولیفقیه هستند واجبالاطاعه است، اما در ضمن از یک منطق خاصی هم پیروی میکند ایشان میگویند «تحریم حربه آمریکا برای مقابله با ماست»، دشمنی آمریکا با ما هم تمامی ندارد چون ما ماهیتهایمان باهم درگیر است، مادامیکه ما بر اسلام نابی که ظلمستیز است پای میفشاریم و آمریکا خوی استکباری دارد این درگیری تمام نمیشود مگر اینکه یا آنها دست از خوی استکباریشان بردارند یا ما دست از اسلام نابمان برداریم، اسلامی که بههیچوجه به پرخوری مرفهان بیدرد در کنار فقر مستضعفان تن نمیدهد، اگر احیاناً میبینید در مواقعی اینچنین است این اسلام ناب نیست.
مدیرمسئول روزنامه کیهان در ادامه عنوان کرد: البته ما اینجا بحث نسخه را میکنیم یک فرمول علمی برای ارزیابی یک دولت یا نظام وجود دارد که ناهنجاریها و در مقابلش هنجارها را در یک لیست بنویسید، اگر ناهنجاریها در نسخه اصلی بود مشکلات از نسخه است ولی اگر نبود مشکل از نسخه نیست، حضرت امام (ره) میفرمود «کسانی میتوانند با ما تا آخر بمانند که طعم فقر را چشیده باشند» چه کسی گفته است فردی که فقط هزار میلیارد تومان در حسابش دارد باید وزیر باشد؟ ما از اسلام نابی حرف میزنیم که ملاکش امام و آقاست؛ اسلامی که وقتی به لبنان میرود حزبالله را میسازد و وقتی به عراق میرود حشدالشعبی را میسازد.
اصرار برای مذاکره با آمریکا
دنباله همان فتنه 88 است
وی افزود: اتفاقاً یکی از بحثها همین است، کسی که در فتنه مشارکت داشته است چرا باید در این مملکت مسئول باشد؟ یکی از مطالبهها همین است که وقتی سوابق و وطنفروشی اینها مثل روز روشن شده چرا در برخی مناصب پُست میگیرند؟ به خاطر همین است که میگوییم، موضوع مذاکره با آمریکا که الآن عدهای دنبال آن هستند، ادامه همان فتنه است.
به گزارش فارس، مدیرمسئول روزنامه کیهان در پایان در پاسخ به این سؤال که «اگر با مذاکره و رفع تحریم وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود چه» یادآور شد: این اتفاق نمیافتد چون اصلاً موجودیت شما را قبول ندارند، مگر آن کشورهایی که با آمریکا رابطه دارند وضعشان خوب است؟ آمریکا سقف مذاکرات را در حذف انرژی هستهای، صنایع موشکی و حضور در منطقه یعنی پایههای اصلی قدرت ما تعیین کرده و مذاکره با آنها به ضرر منافع ملی و ملت ایران است.