40 درصد دانشآموزان توانیاب به گوشی همراه دسترسی ندارند
رئیسسازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: ۴۰ درصد دانشآموزان ما به گوشی همراه دسترسی ندارند که کار آموزش این دسته از دانشآموزان با سایر روشها ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سیدجواد حسینی در مراسم افتتاح 28 پروژه و کلنگزنی 18 پروژه ویژه دانشآموزان با نیازهای ویژه کشور اظهار کرد: دیروز به مناسبت گرامیداشت روز جهانی معلولین آیین افتتاح ۲۸ پروژه و کلنگ زنی ۱۸ پروژه جهت استفاده دانشآموزان با نیازهای ویژه کشور شامل ۱۳ مدرسه و چهار سالن ورزشی و چند منظوره، یک مرکز جامع توانبخشی، مشاوره و دو مرکز راهنمایی و مشاوره، یک مجموعه آبی، سه مرکز مشکلات ویژه یادگیری، یک مرکز استودیو تولید محتوای آموزشی، دو زمین چمن مصنوعی و یک توسعه مدرسه با متراژ زمین50هزارو 43 متر مربع در سراسر کشور برگزار شد.
رئیسسازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد از اعتبارات این ۲۸ پروژه توسط خیرین تامین شد و ۴۰ درصد هم تعهد دولت و ۱۲۱ میلیارد تومان هزینههای انجام شده برای این پروژهها است.
وی در ارتباط با ۱۸ پروژهای که دیروز کلنگزنی شد گفت: این پروژهها شامل ۱۳ مدرسه، یک مرکز مشاوره جامع و توانبخشی، دو مرکز مشکلات ویژه یادگیری، یک سالن چند منظوره و یک سالن اجتماعات بود.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برای تحقق این پروژهها سهم مشارکت خیرین ۸۵ درصد و سهم دولت هم ۱۵ درصد است و مجموع اعتبارات برای ساخت این پروژهها حدود ۹۴ میلیارد تومان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: از حیث فضا یک هزار و ۶۰۰ مدرسه برای این دانشآموزان مناسبسازی شده که از این تعداد حدود ۱۰۰ مدرسه مخصوص ناشنوایان و ۶۲ مدرسه برای دانشآموزان اوتیسم و ۲۲ مدرسه مخصوص نابینایان مناسبسازی شده است.
وی ادامه داد: تاکنون ۷۲۵ مدرسه در سراسر کشور برای این دانشآموزان مناسبسازی شده و تا آخر سال جاری حدود ۳۷۱ مدرسه دیگر مناسبسازی خواهد شد.
حسینی از راهاندازی سه مرکز جامع آموزشی توانبخشی و مشاورهای و همچنین دو اتاق چند حسی ویژه نابینایان خبر داد.