kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۸۷۰۰
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۰

افتتاح 8 طرح مهم بیمارستانی و درمانی در کشور با ظرفیت 1400 تخت

مراسم آغاز بهره‌برداری از ۲۶ پروژه ملی در حوزه‌های بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر روز پنجشنبه با حضور رئیس‌جمهور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، روز پنجشنبه در بیست و چهارمین هفته از افتتاح طرح‌های مهم ملی کشور با شعار تدبیر و امید برای جهش تولید، بهره‌برداری از بیمارستان پوست رازی و ساختمان جامع پیوند بیمارستان مسیح دانشوری در تهران، بیمارستان بیماری‌های تنفسی در زابل، طرح تکمیلی بیمارستان آیت‌الله خویی در آذربایجان غربی، طرح توسعه بیمارستان خاتم‌الانبیا نطنز، بیمارستان شفا سقز، بیمارستان بهشهر و بیمارستان تالش و نیز طرح توسعه و تقویت شبکه امداد و نجات کشور، ۷ مرکز بهداشت، درمان و توانبخشی و ۱۴۰۰ خانه هلال به طور رسمی آغاز شد.
رئیس‌جمهور در این مراسم آغاز بهره‌برداری از ۲۶ پروژه ملی در حوزه‌های بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر گفت: افتتاح این طرح‌ها، موجب رفاه و آسایش مردم به ویژه در شرایط خاص مقابله وجنگ با کرونا خواهد شد.
حجت‌الاسلام حسن روحانی با اشاره به افتتاح 8 طرح مهم بیمارستانی و درمانی با 1400 تخت بیمارستانی و تخت مراقبت‌های ویژه در کنار تجهیزات بیمارستانی، اظهار داشت: این روند نشان می‌دهد که دولت تدبیر و امید همچنان طرح تحول سلامت را به عنوان یک اولویت مهم، تا آخرین روزهای خدمت خود مد نظر دارد.
روحانی، یکی از افتخارات ماندگار دولت تدبیر و امید در تاریخ کشور را تلاش پیگیر دولت، بخش خصوصی و همه مردم برای ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها خواند و افزود: اگر بازسازی و نوسازی طرح‌های بیمارستانی و ایجاد تخت‌ها را در کنار هم قرار دهیم، به اندازه کل کار درمانی که در تاریخ ایران تا سال 92 انجام گرفته در این 7 الی 8 سال،کار انجام گرفته و تکمیل خواهد شد که این موجب شادمانی ما است.
وی با قدردانی از تلاش همه کادر درمانی کشور و آرزوی علو درجات برای شهدای بخش درمان کشور گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان همپا با توسعه بخش‌های سخت‌افزاری حوزه بهداشت و درمان، در حوزه نرم‌افزاری این بخش نیز در حال یک تلاش شبانه‌روزی هستند.
 افتتاح 1400 خانه هلال احمر
رئیس‌جمهور با ‌اشاره به افتتاح 1400 خانه هلال احمر در سراسر کشور، نقش این مراکز را در امداد و نجات در روزهای سخت بسیار مهم خواند و بر آموزش مردم در این عرصه تاکید کرد.
روحانی با بیان اینکه باید اردوگاه‌های هلال احمر برای جوانان در فصل تابستان فعال شوند، گفت: جوانان در اردوهای تابستانی باید مهارت‌های لازم را در زمینه امداد و نجات کسب کنند.
وی با تاکید بر اهمیت آموختن مهارت‌های بهداشتی و عمل به آن در فرهنگ زندگی افراد، ابراز امیدواری کرد که مردم همه توجهات لازم را به اصول بهداشتی داشته باشند، تا بتوانیم با افتخار بیشتر ماه‌های پرخطر پیش رو در پاییز و اسفند را که با مشکلات احتمالی بیماری کرونا و آنفلوآنزا همراه خواهد بود، پشت سر بگذرانیم.
 تا پایان دولت، توسعه کیفی نظام سلامت را با جدیت پیگیری خواهیم کرد
وزیر بهداشت نیز در این مراسم گفت: امروز توفیق داریم که به دستور رئیس‌جمهور، 8 پروژه مهم درمانی با ظرفیت یک هزار و 400 تخت بیمارستانی با اولویت مناطق محروم در سراسر کشور با زیربنای 124 هزار متر مربع افتتاح می‌شود.
به گزارش وبدا، سعید نمکی اظهار داشت: هیچ کس بر این باور منصفانه تردید ندارد که در دولت تدبیر و امید، اتفاقاتی که در توسعه زیرساخت‌های سلامت رخ داد و موجب ماندگاری تیم پزشکی و پیراپزشکی در مناطق محروم شد، از دوران‌های طلایی و ماندگار تاریخ نظام سلامت کشور است.
نمکی افزود: با پویش ره سلامت علیرغم درگیری سنگین در مقابل طوفان بیماری کووید19 شاهد توسعه زیرساخت‌ها هستیم و طرح تحول نظام سلامت را نادیده نگرفتیم و به شدت پیگیر آن هستیم. امروز یک هزار و 400 تخت بیمارستانی در کشور افتتاح می‌شود در حالیکه در طول تمام سال‌های قبل از دولت یازدهم و دوازدهم، سالانه حداکثر یک هزار و 400 تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت‌های کشور اضافه نمی‌شد.
وی تاکید کرد: در سال پایانی دولت و امسال برای اولین بار مصمم هستیم که 10 هزار و 600 تخت بیمارستانی را به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه کنیم و تا اردیبهشت سال آینده، یک هزار و 400 پروژه بهداشتی، درمانی، آموزشی و رفاهی در کشور افتتاح می‌شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که امروز به بهره‌برداری می‌رسند به جز دو پروژه در تهران که شامل مرکز پوست رازی با زیربنای 21 هزار و 500 متر مربع و 176 تخت و مرکز جامع پیوند حضرت مهدی(عج) بیمارستان مسیح دانشوری با زیربنای پنج هزار و 600 متر مربع و 100 تخت بیمارستانی است، بقیه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته هستند.
نمکی افزود: توسعه کیفی نظام سلامت را با اجرای طرح‌هایی مانند پرونده الکترونیک سلامت، خدمات دوراپزشکی(تله مدیسین)، نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، هر خانه یک پایگاه سلامت، پزشک خانواده و سیستم ارجاع در دستور کار داریم و خیلی از این طرح‌ها افتتاح شده‌اند اما تا پایان دولت، توسعه کیفی نظام سلامت را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.‏
گفتنی است، برای اجرای این ۲۶ پروژه ۹۸۹ میلیارد تومان اعتبار صرف شده و با بهره‌برداری از این طرح‌ها سه هزار و ۹۲۹‌اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.