نظارت ۹ هزار و ۶۴۳ بازرس بر فرآیند ثبتنام مدارس کشور
۹ هزار و ۶۴۳ بازرس آموزش و پرورش در سطح منطقه، استان و کشور بر فرآیند ثبتنام دانشآموزان نظارت میکنند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با اعلام این خبر در گفتوگو با ایرنا افزود: آموزش و پرورش شاخصهایی مانند اخذ وجه، تکریم اولیا و ارباب رجوع، فراهم کردن مکان مناسب برای ثبتنام، ایجاد نظم و آرامش در محل ثبتنام، رعایت پروتکلهای بهداشتی و نصب اطلاعیه مبالغ و شرایط ثبتنام را برای مدارس در نظر گرفته است که اولیای مدرسه هنگام ثبتنام موظف به رعایت آن هستند.
زهرا مظفر گفت: مدت زمان کوتاهی است که فرآیند ثبتنام شکل گرفته است و دانشآموزان در دورههای متوسطه هنوز کارنامههای خود را دریافت نکردهاند؛ از اینرو این موضوع بیشتر به پایه اول مربوط میشود.
مظفر عنوان کرد: بیشترین شکایات مردمی تاکنون از فرآیند ثبتنام به موضوع اخذ غیرمجاز توسط مدارس مربوط میشود که آموزش و پرورش پیگیریهای لازم در این خصوص را انجام داده و در نهایت به عودت پول به خانوادهها یا توقف دریافت وجه غیرمجاز توسط مدرسه منجر شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد اندکی از شکایات درخصوص دریافت وجه غیرمجاز که به مدارس دولتی مربوط بود، به سرعت رسیدگی شده است.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مردمی آموزش و پرورش ادامه داد: والدین میتوانند شکایات مربوط به مدارس غیردولتی را در سامانه شکایات در سازمان مدارس غیردولتی به آدرس mosharekatha.ir ثبت کنند و از طریق این سامانه پاسخ شکایت خود را نیز دریافت کنند.
مظفر گفت: دانشآموزان و خانوادهها میتوانند هر تخلف یا نارضایتی در روند انجام امور خود را با نام مدیر و مدرسه در سامانه شکایات آموزش و پرورش به آدرس shekayat.medu.ir ثبت کنند تا طی ۱۰ روز به این شکایات رسیدگی شود.