آمریکا
فاکتور یک میلیون دلاری برای بیمار کرونایی
یک مرد ۷۰ ساله مبتلا به کرونا در آمریکا پس از ترخیص از بیمارستان با فاکتور شوکهکنندهای به مبلغ ۱/۱ میلیون دلار مواجه شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سیاتل تایمز، «مایکل فلور» شهروند ۷۰ ساله آمریکایی از ساکنان سیاتل در ایالت واشنگتن در تاریخ ۴ مارس و پس از آنکه آزمایش او برای کرونا مثبت از آب درآمد، در «مرکز درمانی سوئدی» بستری شد. وی پیش از آنکه به طور معجزه آسایی از این بیماری بهبود بیابد، ۶۲ روز را در این مرکز درمانی سپری کرد.
این مرد پس از بهبودی از کرونا تصور میکرد که روزهای دشوار در مقابله با کرونا را پشت سر گذاشته است که ناگهان با فاکتوری ۱۸۱ صفحهای به مبلغ ۱/۱۲ میلیون دلار برای درمانش مواجه شد، مسئلهای که او را شوکه کرد.
وی در مصاحبه با روزنامه محلی سیاتل تایمز از شوکه شدن عمیق خود پس از باز کردن این فاکتور ۱۸۱ صفحهای خبر داد. در این فاکتور نزدیک به سه هزار آیتم برای درمان وی در این مرکز به مدت ۶۲ روز ذکر شده بود.
طبق اعلام سیاتل تایمز، برخی اقلام ذکر شده در این فاکتور بدین شرح بود: ۴۰۸ هزار و۹۱۲ دلار برای ۴۲ روز ماندن در اتاق مراقبتهای ویژه (آی سی یو) مجهز شده به محفظه ایزوله ویژه (هزینه هر روز ماندن در این اتاق ۹ هزار و ۷۳۶ دلار بوده است.) ۸۲ هزار و ۲۱۵ دلار برای استفاده از دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) به مدت ۲۹ روز (هزینه روزانه استفاده از ونتیلاتور ۲ هزار و ۸۳۵ دلار محاسبه شده است.)
همچنین طبق اعلام پایگاه خبری روزنامه سیاتل تایمز، یک چهارم این فاکتور، هزینههای دارویی این فرد بوده است. همچنین فاکتور صادر شده، به شکلی غیر مستقیم، داستان مبارزه این شهروند اهل سیاتل را با بیماری کرونا روایت میکند؛ به طوری که برای دو روز، قلب، کلیهها و ریههای او تقریبا به کلی از کار افتاده بودند و نزدیک بود وی بر اثر این بیماری جان خود را از دست بدهد؛ اما به گفته این بیمار، پزشکان برای او هر چه توانستند انجام دادند تا او زنده بماند. شرح هزینههای این قسمت در ۲۰ صفحه از این فاکتور آمده و به حدود یکصد هزار دلار میرسد.
این مرد درخصوص احساسش پس از دریافت این فاکتور میگوید: من احساس میکنم گناهکارم که زنده ماندم. یک حسی وجود دارد که چرا من؟ چرا من باید با همه این مشکلات مواجه شوم؟
سیاتل تایمز در ادامه نوشت: البته قوانین ویژهای وجود دارد که برای کووید-۱۹ (ویروس جدید کرونا) وضع شده و با توجه آنها، شاید نیازی نباشد تا این بیمار هزینهای را پرداخت کند. بر این اساس، کنگره آمریکا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای کمک به بیمارستانها و شرکتهای بیمهای اختصاص داده تا افراد (از جمله آنهایی که بیمه ندارند) را به انجام آزمایش و درمان کرونا تشویق کند.