kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۱۱۲۱
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴

کوتاه از شهرستان‌ها


 
  مجازات سوزانندگان کاه و کلش
تبریز- خبرنگار کیهان:
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی سوزاندن کاه و کلش توسط کشاورزان و افراد را جرم اعلام کرد و افزود: طبق قانون این کار جرم است و مرتکبین مجازات می‌شوند.
اکبر فتحی گفت: آتش زدن پسمانده محصولات اراضی کشاورزی طبق ماده 20 قانون هوای پاک خلاف بوده و مرتکبین به جزای نقدی و حبس محکوم خواهند شد. وی افزود: طبق ماده 688 قانون مجازات استناد ماده 2 و 22 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و ماده 45 قانون حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، آتش‌زدن بقایای گیاهی جرم شناخته می‌شود و کشاورزان می‌بایست از سوزاندن کاه و کلش با توجه به در پیش بودن فصل برداشت غلات، خودداری کنند.
افزایش موارد مثبت کرونا
*معاون بهداشت علوم پزشکی تبریز از افزایش موارد مثبت کرونا، تعداد بستری و بدحالان این بیماری در آذربایجان شرقی خبر داد.
عباس علی درستی گفت: این موارد اخیرا افزایش پیدا کردند و مردم باید خطرات بیماری را جدی بگیرند. وی افزود: آمارها نگران‌کننده است، و مردم باید حتما فاصله‌گذاری اجتماعی و اقتصادی را رعایت و از ماسک استفاده کنند، در غیر این صورت فاجعه انسانی رخ خواهد داد. وی تاکید کرد: با توجه به شرایط وضعیت نگران‌کننده موجود و افزایش آمار مبتلایان احتمال ایجاد محدودیت و سخت‌گیری در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی وجود دارد.
ممنوعیت همراه برای کرونایی‌ها
بابل- خبرنگار کیهان:
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی از نگرانی داشتن همراه برای بیماران کرونایی در بیمارستان‌های بابل سخن گفت.
سردار مهدی سعادتی بیشه ادامه داد: علی‌رغم تذکرات شفاهی در بازدیدهای میدانی از بیمارستان‌‌های ویژه کرونا به مسئولین ذی‌ربط دانشکده علوم پزشکی بابل همراه داشتن برای بیماران کرونایی خلاف پروتکل‌های بهداشتی است. متاسفانه تاکنون این مسئله رعایت نشده است. وی گفت: بی‌توجهی عمدی یا سهوی در این زمینه می‌تواند موجب گسترش بیماری و چرخیدن آن در میان خانواده همراهان شود و این امر تاکنون خسارت جبران‌ناپذیری را برای شهرستان‌ بابل به همراه داشته است که آمار بالای بابل در سطح استان موید این گفتار است.
اشتغال در حوزه کشاورزی
همدان- خبرنگار کیهان:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از اشتغالزایی
29 درصدی در حوزه کشاورزی خبر داد و گفت: 25 درصد ارزش افزوده فعالیت‌های اقتصادی استان به این بخش اختصاص یافته است.
منصور رضوانی جلال با اشاره به اینکه استان همدان یکی از قطب‌های کشاورزی کشور محسوب می‌شود، افزود: در این بخش استان 4/5 درصد از تولیدات و 3/4 درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است. وی گفت: تولید سالانه انگور در همدان حدود 406 هزار تن، گردو 54 هزار تن، سیب‌زمینی 920 هزار تن، سیر 50 هزار تن، جو 340 هزار تن و گیاهان دارویی 15 هزار تن است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم آبیاری نوین در 151 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اجرایی شده است.