انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
جدیدترین شماره کیهان فرهنگی به همراه موضوعات متنوع فرهنگی- سیاسی پیرامون «اربعین حسینی، نظم نوین مهدوی»، «انقلاب اسلامی، عیار هنر و هنرمند»، «برجام، رفراندوم و مذاکره با آمریکا»، «انقلاب اسلامی، پایان انحطاط تاریخی» و... چاپ شد و در پیشخوان روزنامه فروشیها قرار گرفت.
«اربعین حسینی، نظم نوین مهدوی» عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی است که مدیر مسئول در بخشی از آن چنین گفته است: ندای «هل من ناصر ینصرنی» وارث انبیا که 14 قرن پیش در دشت نینوا برخاست عصرها و نسلها را درنوردید و امروز در قرن پانزدهم هجری مغناطیسوار جهانیان را به سوی خویش کشانده و ظرفیت بسیار عظیمی برای معرفی و گسترش اسلام و زمینهسازی ظهور در دنیای معاصر فراهم ساخته است.
دکتر اصلانی با اشاره به مطلب فوق افزوده است: بشریت، امروزه تشنه عدالت است و ظهور مهدوی امتداد قیام حسینی است و ظلمستیزی و عدالتگستری را تحقق میبخشد و جانهای شیفتگان را سیراب میکند. این که رسول خدا(ص) فرمودند: «حسین منی و ان من حسین» شاید یک معنی آن همین پیوند بعثت با عاشورا و ظهور حضرت صاحبالامر عجلالله تعالی فرجه الشریف باشد؛ زیرا زندگی بشر با امام معنی مییابد. جهانیان آن گاه از بیراههها به راه و از حضیض تاریک ضلالت جاهلیت عصر جدید به اوج نورانی هدایت میآیند که با شناخت امام زمانشان در کانون جاذبه ولایت و اطاعت او قرار گیرند و این جاست که حرکت معرفت حسینی نقشآفرین میشود و زمینه این شناخت و جاذبه را فراهم میسازد.
وی در پایان تأکید کرده است: به لطف الهی، رزمایش بیمانند اربعین تمرین آمادگی برای ظهور و نشانه بزرگ الهی برای نزول نصرت و برکات الهی بر امت اسلامی است و با زمینهسازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی و جهانی عاری از ظلم و سرشار از عدالت، نظم نوین مهدوی را به جای نظم نوین جهانی رقم خواهد زد.
«انقلاب اسلامی؛ عیار هنر و هنرمند» عنوان گفتوگوی اختصاصی کیهان فرهنگی با دکتر محمد علی رجبی دوانی است که در بخشی از آن با اشاره به حذف نام شهدا از معابر شهرها گفته است: متأسفانه شهرداریها در دورههای مختلف این تصاویر را پاک کردند؛ در حالی که اینها اسناد انقلاب به شمار میآیند. هنر هر جامعهای اسناد احوالی آن جامعه است؛ چرا که سندهای دیگر را میشود نگه داشت ولی سند احوالی چگونه به دست میآید؟ سند احوالی فقط با آثار هنری به دست میآید. به همین خاطر دولتها باید از آن حمایت کنند.
وی در بخش دیگر تأکید کرده است: عیار ما باید انقلابمان باشد و تکلیف این گونه تصمیمگیریها روشن شود و نسبت به آنها، به ویژه از سوی وزارت ارشاد و شهرداریها و صدا و سیما حساسیت نشان داده شود.
«برجام، رفراندوم و مذاکره با آمریکا» موضوع مصاحبه بعدی با حسین شریعتمداری - مدیر مسئول روزنامه کیهان- است که در بخشی از آن درباره مذاکره با آمریکا چنین گفته: مذاکره برای چه هدفی؟ مذاکره تعریف مشخصی دارد. کف مذاکره نقاط مشترک است. سقف مذاکره نقطهای است که به آن جا میرسند. این وسط یک بده و بستان هم صورت میگیرد تا طرفین به سقف مذاکره برسند. ما با آمریکا راجع به چه چیزی مذاکره کنیم؟
مدیر مسئول کیهان با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: از همان موقعی که ترامپ از برجام خارج شد، حضرت آقا بارها فرمودند دیگر به این برجام اعتمادی نیست. بعدش هم به آقایانی که سراغ اروپا رفتند، گفتند سراغ اروپا نروید چون به اروپاییها هم نمیتوان اعتماد کرد. ولی چون آقا عادت ندارند از قانون عبور کنند، گفتند کار را طبق روال قانونی پیش ببرید ولی از همان اول گفتند به آمریکا اعتماد ندارند. الان هم گفتهاند که اروپاییها اهل عمل کردن به تعهداتشان نیستند. اما درباره خروج ایران از برجام، این اولتیماتومهای شصت روزه، مصداق خروج تدریجی ایران از برجام است.
«نمادهای استقامت را حرمت نهیم!» عنوان یکی از مطالب این شماره است که در بخشی از آن آمده است: «استراتژی مقاومت» به پشتوانه ایمان و صداقت تبلور یافت؛ مبادا نفاقپیشگان با رخنه در مراکز و تصدی مقامها آن را با استراتژی ذلت جایگزین کنند. باید با تأسی به امام حاضر امت، استراتژی مقاومت را به درستی پیگیری کرد و محقق ساخت. خوداجتهادی، سمی بس خطرناک و مهلک و نتیجه غفلت از فرامین ولایت امر است؛ شاهد مثال فتنههاییاند که در سالهای 78، 88 و 96 شاهد بودیم که حتی برخی خواص نتوانستند به درستی تحلیل کنند و به بیراهه رفتند. در نتیجه به گمراهی و سقوط در فتنه دچار شدند.
همچنین در این شماره میخوانیم: «انقلاب اسلامی؛ انقلابی متفاوت» گفتاری از آیتالله مصباح یزدی، «انقلاب اسلامی، پایان انحطاط تاریخی» سخنرانی از دکتر موسی حقانی، «فلسفه، قرآن و علوم انسانی متعالی» نوشته دکتر رضا لکزایی، «آسیبشناسی عدم اجرای سیاستهای کلی خانواده» نوشته دکتر سید محمد مهدی غمامی، «دفاع مقدس و شاخص ولایتمداری» کاری از پژوهشکده تحقیقات اسلامی، «نمادهای استقامت را حرمت نهیم!» از قاسم غلامرضایی و...