kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۳۱۹۰
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰
دبیر ستاد تنظیم بازار:

ارز ۴۲۰۰ تومانی فعلا حذف نمی‌شود

دبیرستاد تنظیم بازار درباره آخرین وضعیت تخصیص ارز۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی گفت: در حال حاضر شرایط همان شرایط قبل است و اگر قرار باشد اتفاق خاصی رخ دهد، حتماً اطلاع‌رسانی می‌شود.

عباس قبادی در حاشیه مراسم روز ملی اصناف در پاسخ به اینکه با توجه به تصمیمگیری سران سه قوه در رابطه با حذف یا ماندگاری دلار چهار هزار و 200 تومانی، آیا ستاد تنظیم بازار گزارش خاصی در این رابطه تهیه کرده است، اظهار کرد: ما به صورت روزانه گزارش قیمت‌ها و وضعیت بازار را به مقامات ارشد نظام اعلام می‌کنیم و البته اثرات تغییرات ارز 4200 تومانی به سایر ارزها را به مقامات مسئول کشور تهیه کرده‌ایم.
معاون وزیر صمت درباره اینکه آیا کالاهای اساسی با قیمت ارز چهار هزار و 200 تومانی به سفره مردم می‌رسد یا خیر گفت: بعضی کارشناسان معتقدند که برخی کالاهای اساسی با قیمت ارز دولتی به دست مردم نمی‌رسد و بر همین اساس موضوع حذف ارز چهار هزار و 200 تومانی را مطرح می‌کنند ولی ما معتقدیم برخی کالاها از جمله شکر، برنج و نهاده‌ها با همان قیمت دولتی در بازار عرضه می‌شود.
وی در پاسخ به اینکه حذف ارز چهار هزار و 200 تومانی برای چه کالاهایی محتمل است، افزود: در حال حاضر شرایط همان شرایط قبل است و اگر قرار باشد اتفاق خاصی رخ دهد، حتماً اطلاع‌رسانی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون وزیر صمت درباره اینکه ارز چهار هزار و 200 تومانی حذف می‌شود یا خیر، ادامه داد: ما فعلاً اعتقاد داریم که نباید تغییرات خاصی رخ دهد.
وی خاطرنشان کرد: البته ما فقط گزارش‌های کارشناسی را تهیه و خدمت مقامات می‌دهیم، آنها تصمیم می‌گیرند.
در همین رابطه سخنگوی دولت هم به‌تازگی گفته است: سیاست دولت برای تأمین کالاهای اساسی با ارز چهار هزار و 200تومانی تا پایان سال تغییر نمی‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، علی ربیعی با‌اشاره به اینکه این تصمیم در جلسه روز پنجشنبه و با حضور رئیس‌جمهور و وزرای اقتصادی اتخاذ شد، اظهار کرد: خوشبختانه ذخایر کالاهای اساسی نسبت به سال گذشته، ۷۸ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ۱۰ میلیارد دلار برای واردات کشاورزی، سه میلیارد دلار برای وزارت بهداشت و درمان جهت تامین دارو، مواد اولیه و تجهیزات پزشکی و دو میلیارد دلار آن هم برای اقلام صنعتی است که مهم‌ترین آن کاغذ و لاستیک است.
ربیعی با بیان اینکه این تصمیم تا اصلاح ساختار بودجه که عملکردش برای سال‌های آینده است ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تا پایان سال ۹۸ قطعاً سیاستی که در این زمینه بوده است ادامه پیدا خواهد کرد و این تصمیم پابرجاست.